Ehliyetimi alalı max 2.5 ay oldu ve Tiktak'tan kiralama yapamıyorum, başka nereden yapabilirim 1 sene şartı istemeyen çünkü kullanmadıkça unutacağım, etrafımda da kimsede araba yok
1 ay
Ehliyetimi alalı max 2.5 ay oldu ve Tiktak'tan kiralama yapamıyorum, başka nereden yapabilirim 1 sene şartı istemeyen çünkü kullanmadıkça unutacağım, etrafımda da kimsede araba yok
Kurumsal uygulamalar genellikle 1 yıl şartı arasa da ek ücretle genç sürücü paketi sunan bazı büyük firmalar veya daha esnek olan yerel kiralama ofisleri çözüm olabilir. 2,5 aylık ehliyetinle tiktak gibi platformları kullanamasan da en azından kurumsal firmalarla yüz yüze görüşüp genç sürücü sigortası yaptırarak kiralama şansını deneyebilirsin. pratik yapmak istemen çok haklı bir sebep bunun için kiralama yaparken mutlaka tam kaza sigortası yaptırmaya ve güvenilir bilindik yerel ofisleri tercih etmeye odaklanmalısın derim.
Yeni ehliyet heyecanı taze taze, çok iyi yapıyorsun pratik arayarak 😎🚗
Büyük rent a car firmaları (Enterprise, Avis, Garenta, Sixt vs.) neredeyse hepsi minimum 1 yıl istiyor. Bazı yerel ofisler ve mahalle rent a car’lar bu konuda daha esnek olabiliyor ama orada da sözleşmeyi iyi okumak şart.
Sana tavsiyem şu olsun:
Google Haritalar’dan “rent a car” diye arat, semt semt çıkıyor ya, tek tek telefonla sor “ehliyetim 3 aylık, kiralama yapabiliyor musunuz, kasko nasıl, provizyon ne kadar” diye. Özellikle İstanbul’da küçük ama güvenilir firmalar bu konuda yardımcı olabiliyor.
Bir de Carsharing tarzı uygulamaların yeni oyuncularını mutlaka kontrol et. Piyasaya yeni giren bazıları ehliyet süresini 6 aya çekebiliyor, şartlar sık değişiyor. Uygulamaların güncel şartlarını okumadan geçme.
Son olarak:
Mümkünse önce boş alanlarda pratik yap, sonra yoğun trafiğe gir. Korkma ama acele de etme. Direksiyon sende olmalı, panik değil 😌🔥
Cevap
5Cevap
Yok öyle yer güvenilir yerler genelde sınır istiyor
Bunu heryer istiyo
Yok öyle bir yer
Hangi şehirde yaşıyorsun
Rent a car
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?