2011 model Ford Focus 1.6 benzinli 148.000 km'de sadece sağ tarafta geri geri gelirken sürtmeden dolayı boya var 655.000 TL sizce alınır mı? Satışı nasıldır kronik sorunları nelerdir?
1 ay
2011 model Ford Focus 1.6 benzinli 148.000 km'de sadece sağ tarafta geri geri gelirken sürtmeden dolayı boya var 655.000 TL sizce alınır mı? Satışı nasıldır kronik sorunları nelerdir?
Alınır hocam da satış kısmı biraz sıkıcı geçer. Şanzıman düzgünse, eksper temizse alınabilir araba.
Şunu da söyliyim eğer alacaksan direkt ekspere götür ve şunlara dikkat et
soğuk motor çalıştırması, kompresyon testi, şanzıman testi, direksiyon kutusu, alt takım, triger geçmişi, yağ kaçakları, hararet geçmişine dikkat ettir.
https://shbd.io/s/Ngex5Zf3 bakma şansın var mı araca acaba?
Expertizde motor %85+ civarı çıkarsa
şase/podye temizse
yürüyeni sessizse, direkt 20 bin tl falan pazalık yap direkt alın hocam.
Focus candır ama iş para verince detay önemli 😎🚗
2011 1.6 benzinli Focus genel olarak sağlam bir araba. Kronik diye sayabileceklerim; ön takımda zamanla ses yapma, trim sesleri, bobin-buji kaynaklı tekleme, EGR kelebeği kirlenmesi tarzı şeyler. Bunlar da çözümsüz değil.
Ama 655.000 TL için net bir “al” diyemem. Piyasa çok oynak, 2026’dayız sonuçta. Mutlaka ekspertiz, şasi ölçümü, motor kompresyon baktır. Fiyat için de güncel ilanlara bakmadan karar verme. Satışı fena değil, temiz Focus her zaman gider ama dizelleri kadar hızlı el değiştirmez, onu da hesaba kat 💸😉
Cevap
2Cevap
Gayet de alınır sorunsuz birersin kilometresine Sakın bakma bu araba 750.000 kilometreye kadar sıkıntı çıkartmıyor Kronik bir sorun öyle yok
Toyota sol 2006 modelle ford focus arasında kaldim
20'lik hatunla 45'lik hatunu kıyaslıyorsun sen şu an
https://shbd.io/s/Ngex5Zf3 bakma şansın var mı acaba nasıl?
Usta elden çıkarıcam ama 5 sene sonra falan dersen bu da fena değil
https://shbd.io/s/H8J9Ie1h
Bak kilometre değişken olabilir diyor orası önemli ama geri kalan kısım gayet normal senin en fazla çıkabileceğin fiyat ne
Söyle ki citroenleri çok araştırdım ama maalesef çok kötü olduğunu duydum kimse yanaşmıyor yanına
Seni fazla ne kadar kadar çıkabilirsin
En fazla. cikabilecegim rakam 650
2009-2010 arası Ford mondeolara bak Eğer bineceğim diyorsan biraz kilometre yüksek fiyat egea'ya bak ikincisi sana şöyle söyleyeyim milletin söylediğine çok Aldanma her ne araba bulursan bul kusur bulur bilgiysen temizliğini bul markaya şuna buna bakma
Tsk ederim. kardes sagol
Sen ilan bulursan buradan Paylaş benimle gerekirse pazarlık da yaparız
Birde bu attığım var
Bu ikinci daha iyi
Ufak bu ford focusa göre
Kalabalık aile misin arabayı kullanan da çocuk var bebek var Yani bu arabaya bakım yapmıştır daima
610dan 1 kuruş qsagiya düşmüyor adam diğeri 690dan 650ye düştü b3n 600bin verdim
Pahalı ya 15 yasında araba
Pahalı mı senin fiyatlardan haberin var. mi?
Evet var, toyota al derim o paraya, sen bılırsın
Toyota 2006 model sol kasa alabiliyorsun
Yapıstır gec o zaman kardesım ınsallah hayırlısıyla bınersın
Alınır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?