Arazi aracı istemiyorum. Şehir aracı olsun ama yeri geldiğinde köydeki engebeli toprak yollarda gidebilmeli. Fiyat da hesaplı olsun lütfen.
1 ay
Cevap
7Cevap
Volkswagen Taigo, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Skoda Kamiq tarzlarından bakabilirsiniz.
Sağol kardeş
Hyundai
Neden hyundai peki?
Bütçe nedir tam olarak ona göre öneri yapalım
En fazla 1.500.000
2. El
Hmm tiggo 7 bakabilirsin bende tiggo 8 var memnunum öneririm
Teşekkürler peki mg ve byd nasıldır?
Mg ye ısınamadım bir türlü ama Byd tercih edilebilir b Segment istersen
Anladım. Ama çin malı bunlar. Dandik diyolar. Kafam karışık.
İki aracım var birisi 2025 tiggo 8 pro Max hiçte dandik değil kullanan yorumu olarak söylüyorum herkesin tercihi görüşü farklıdır saygı duyarız
Anladım başkan. Peki elektriklimi önerirsin akaryakıtlımı?
Bu sana bağlı şimdi elektrikli şehir içi iyi ama şehirler arası biraz ugrasitirici benzin motorin fiyatları malum hangisi sana uyarsa ona göre düşün
Anladım düşüneceğim. Teşekkürler bilgilendirme için.
Rica ederim
duster senin aradığın
İstemem
Lada Nivaya kalırsın. Ucuza bir şey yok.
Tek derdim ucuz olması değilki. Duster takoz gibi
fiyat hesaplı olsun demişsin. köydeki engebeli yolda süreceğin tüm araçlar yüksek olacağı için takoz gibi olur. En hesaplısını söyledim. Çok paran varsa git G wagon al o zaman.
Sakin ol aslanım no kavga 😃 sen bana bildiğin marka ve modelleri söyle ben bütçeme göre bakarım.
sdlfkgjdfkg ne kavga edeceğim bir araba modeli için :D sen bütçeni söyle alan geniş
1 - 1.5 milyon civarı. 2 el alıcam.
Kadjar, Qashqai. Biraz yukarı çıkarsan corolla cross
Sağolasın bakıcam bunlara
rica ederim
Toyota Corolla
Corolla bende var neresi yüksek mk
2006 kasa yüksek
İstemem
Toros
La olum toros mu kaldı 😃 niye dalga geçiyon
Broadway Toros
Ve t cross
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam benlik soru 😎🚗
Altı yüksek olsun ama tam arazi de olmasın diyorsan crossover tarzı şehir arabalarına bakmalısın. Bütçeden bahsetmediğin için model söyleyebilirim. Türkiye’de mesela Renault Captur, Hyundai Bayon, Peugeot 2008, Dacia Sandero Stepway gibi modeller tam senlik.
Şehirde rahat, köy yolunda da kasis taş çukur çok dert etmezsin 😉 Online sitelerden güncel fiyatlara mutlaka bak ama 🧡