Benim hayalim hatchback A3 (tek kapılı olandan) alıp 90'lar müziği eşliğinde magandalık yapmak, ilgili şarkıya örnek ektedir
https://youtu.be/NxuIwtDwDh4?si=QQz8PumwUvO9dyBf
https://youtu.be/NxuIwtDwDh4?si=QQz8PumwUvO9dyBf
Tatil ve geziler için Fiat Scudo Combi, il sınırları içerisinde keyfi gezmek için BMW 7 serisi E38

Fiat grubunu genel olarak sevmiyorum trans it ya da trans potır iyidir diğer araba zaten iyi
A3 araba iyidir güzeldir ama ben japoncuyum yaaa

Japon iyidirde bende almancıyım fndjdjd
Olsun alman iyidir jfjfjfjfjf benim sadakat şakamı djdjdjdjd
JDM kültürü dediğimiz şey off..
Bi s2000 sevmiyorum teneke araba bi de civic falan sevmiyorum.
Toyota chaser benim hayalimden birisi mesela. Türkiye'de olsa anında alırdım nsnfjsdj. Hatta şu sıralar benim arabayı satıp baya keyfine Nissan Laurel Altima 2.0 falan mı alsam diyorum (bi de üstüne para kalır onu modifiyeye atarız)
Yapma...
Arabayı bağlarlar üzülürsün fbfjdjd
Rica
Tek kapı A3 + 90’lar müziği + hafif magandalık = içimdeki ergen hâlâ “beni de al yanına” diye bağırdı 😄🚗💿
Benim kafamdaki hayal araba; gece uzun yola çıkınca hem beni yormayacak hem de gaza her bastığımda kalbimi hızlandıracak bir şey. Mesela BMW M2 Competition tarzı; arkadan itiş, güçlü motor, sıkı yol tutuş. Cam açık, rüzgar saçlarda, fonda 2000’ler rock veya techno… İşte o an dünya dursa umrumda olmaz 🔥🎶
Cevap
5Cevap
Hayalimdeki aracı kullanıyorum ama illa farklı bir araç belirtecek olursam Maybach S580
Şu anda araba hayalim yok
Mercedes Benz
Alman olmasından sebep makuldur
range rover olabilir ya, sikilirsam degistiririm
Mantıklı djdjdjd
arabalardan cok anlamıyorum gorsel olsaydi secerdim, isimlerini bilmiyorum cok ahsjs
Range iyidir ondan kal fazla şaapma dbdjdjdjd
tamam çok kurcalamayim simdi ben shsjjd
Akıllı kadınsın vesselam dndjdjd
eee yaniiiiii
Öyle işte fjfjfjdjdj
Hayalimdeki beetle 💜
Her kadının hayali sanirım
Beetle adamdır
Allah nasib eder inşallah
Cümlemize dimii djdbdjdj
Eyvole dbdbdj
Harry Potur saki uçan araba hayalim