Araba kullanmak motor kullanmanın yanında çocuk oyuncağı gibi geliyor bana, daha önce de motor sürdüm ama hala acemiyim, kendimi geliştirmek için sokaklar gece boş olunca bir kaç tur attım ama fena değilim 👍 peki şoförlüğüme güvenip arkamda artçı olmak isteyen var mı 😂 cesaret edebilir misiniz size bir kaç tur attırayım
Güncellemeler
2 ay
SS teşekkürler 🙏🌸
Bu gece motoru daha iyi sürdüm herkes bana bir maşallah diyebilir mi?
Maşallah, bir ilki başardınız diyebilirim. Umarım, kazasız belasız daha iyilerini hak edersiniz. Hiç motor kullanmadım; ama şehir içinde en fazla 5 km kadar artçı olabilirim. Uzun yolda kalpten gidecek kadar aşırı derecede korkarım. Binemem.
Olur tabii ki. Ama kaskla.. Nasıl olsa full sigortam var. 👍😅 hem hızlı gideceğini de sanmıyorum 👍😅 bazen araba ile 260 ı görüyorum 😅 ufaktan bi yukarı havalanıyor araba 😅😅
her şey yakışır sana prensesim. 👍 siyah deri ceket filan 👍
abla benim sattığım eski motorumdan sürmüşsün görünce duygulandım🩷 rs200. Altındaki ağırlığı önemseme bisiklet sürüyormuş gibi rahat et ve en önemlisi motorunun frenlerini öğren, başlangıç için güzel bi motor tercih etmişsin tebrik ederim kazasız belasız sür🩷 bende şimdi r25 sürüyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim 🙏❤️ işte yavaş yavaş sürüyorum kendimi daha çok geliştirdim şu an daha iyi kullanıyorum ama dönüşlerde heyecan yapıyorum sanırım zamanla kullandıkça alışırım illaki , birazdaha pratik yapmam gerekiyor
eğitim o acemilikte ustalık arasındaki farkı baya kapatıyor usta yapmasada motora olan güven artıyor bazı durumlarda soğuk kanlı kalmanızı sağlıyor, panik yapmak yerine daha sakin ve güvenli fren yapmanızı ya da tehlikeden uzaklaşmanızı sağlıyor motor kullanan ve eğitim almış biri olarak Tavsiyem
Seviyorum ve bu konuda kendimi geliştirmek için gece sokaklarda sürüyorum işte , daha tam usta değilim ama kullandikca alışıyorum , biraz dönüşler de heyecan yapıyorum sanırım zamanla kullandıkça alışırım illaki
Ben alışamadım... Ölmekten korkuyorum... Düşüp ölürüm diye tedirgin oluyorum... Ne zaman motora binsem motorun bir yere çarptığını ve yerde sürüklendiğimi düşünüyorum...
2 yıl kurye çalışdım bisikletle hep motorcuların arasında oldum... Motoru başkası kullanırsa sorun yok... Ancak kendim binersem olmadık şeyler geliyor aklıma... 15k param yandı ve motor sevdası bitdi... Her kes korkma zamanla alışırsın felan diyor ama... olmadı işte
Yok yok ben o iki tekere biner önümde olan kadın olursa iş bktan bi yere korkuyla karısık gider O yüzden sıkıntılı olur Ne ben motora bineyim ne de aff edersin motordaki konum itibariyle arkana geceyim 🤣🤣
Kesinlikle öyle 👍 bende yeni yeni alışıyorum işte tam usta değilim ama kullandikca alışıyorum bu gece çok daha iyi kullandım, birazdaha pratik yapmam gerekiyor