45 yıllık aile şirketi vardı küçüklük den beri benzik koklarım 🤣🤣 bir keresin de bir müşteri geldi kızı Okadar güzel ki pompacıyı saldım çekil fakir kupek diye ben yakıt koyuyorum işte kızı kesiyorum daha yaş 20 arabaya yalnış yakıt koymuştum dizel araca benzin koymuşum 🤣 işime yaradı bu olay arkadaş olduk sevgili olduk bacı olduk kardeş olduk sonuç da hiç bir bk olmadı yılan hikayesi gibi dizisi yapılır pompacının intikamı güzel afiş 🤣🤣 fark etmiyor istasyon Dip tank dan satışı yoksa sorun yok genelde biraz daha çok kazanmak için dalğıçlar belli seviye den yakıt vermez yasak zaten satışı bazı seviyelerden yasak bu su yakıt gelir bazı at hırsızı dip deki benzini satar sulu yakıt burada olur su dibe çöker tanklar sıçak soğuk da nem yapar uzun hikaye kalite farkı çok yok araların da en soğuk bölgeden yakın alın daha sağlıklı
Dizel. Opet, genelde orayı tercih ediyorum çünkü hem yaygın hem de daha düzenli ve güvenilir bir hizmet sunduğunu düşünüyorum. Yakıt kalitesi ve istasyon temizliği açısından da çoğu zaman memnun kalıyorum.
Total fotoğrafını da koymuşsun, belli ki favori istasyonun orası 😄⛽
Benim araba benzinli, genelde büyük ve bilinen markalardan alırım; Total, Opet, Shell üçlüsünü seviyorum 🚗 Yakıt konusunda istasyonun kalitesi ciddi fark ettiriyor. Hem motor sağlığı hem performans için hep aynı, güvenilir yerden almaya çalışıyorum.