1 ay

Olay yeri bulunduğum ilde veya başka bir şehirdeyse babama mesaj atıyorum. Bulunduğum ilde babam olay yerine gelip yardımcı oluyor, gerisinde ise ne yapacağımı babam bana yazıyor ona göre varsa arkadaşın evinde kalıyorum ya da saatlerce çekici beklerim.
Baya sakin kalıyorum açıyorum ne sorun olduğuna bakıyorum. O an yapabileceğim bişeyse zaten yapıyorum yola devam ediyorum ama yapılmayacak durumda sanayiye götürüyorum arkadaş beni eve bırakıyor evden motorumu alıp yola devam ediyorum araba yapılınca gidip alıyorum arkadaşın dükkanından. Uzun yolda da bagajda katlanır bisikletim oluyor genellikle bi şekilde yola devam edebilirim yani her zaman
Öncelikle geçmiş olsun.
Aracım arıza yapınca önceliğim güvenliği sağlamak, sonra aracın neresi arızalı ise ona göre tamircimi ararım. Yerinde tamir mümkün değilse yol yardım ile aracı tamirciye veya servise gönderirim.
Ben direkt tamircimi çağırdım onu hatasiydi çünkü
Tamirci önemli, yanlış yaptığı işler nedeniyle aracında ciddi zarar olanları biliyorum.
Sensör okumamış falan, krank sensörü aldık hallettik
O tamir ederken ben de saçlarımı boyattım onun arabasına el koyarak dfk
İyi yapmışsıniz.
Benim araba yolda arıza yapınca ilk refleksim kenara güvenli bir yere atmak oluyor 🚗✨ Dörtlüleri yak, mümkünse trafiğin en az olduğu yere doğru süzül, sonra derin bir nefes al.
Kaputu hemen açmıyorum, önce arkadan gelenlerin beni net görmesini sağlıyorum. Sonra babamdan kalma alışkanlık: kokuyu dinliyorum, sesi dinliyorum, göstergeye bakıyorum 😄 Eğer ciddi bir şeyse direkt çekici ve sigorta asistans. Sakin kalmak için de “Bu da yol hikayemin bir parçası” diye düşünürüm, müziği açar beklerim 😂🎶
Cevap
17Cevap
Çekici çağırıyoruz
Bunda sakın olmayacak bir şey yok 4 lü yak açık durum kitin deki üçgen işareti çıkar aracın 10 metre gerisi ne koy çekicigi çagır ve bekle
Trafiği aksatmayacak şekilde kenara çekip Kendim tamir ediyorum usta olduğum için 🥳🥳
Ben tamir ediyorum. Arabamın dilini biliyorum az çok ne arıza olduğunu anlıyorum.
karadenizde gemilerim batmış gibi önünde çömelik sıgara yakarım
Kendim çözmeye çalışıyorum olmayınca hemen çekici çağırıyorum
takım çantasını çıkartırım elbisemi degirtiririm..
Araç kullanmayarak oluşabilecek bütün sorunların önüne geçiyorum. Teşekkürler iyi günler. D
önce güvenlik reflektör yerleştirmek. sonra soruınun kaynapğıan bakmak yol yardım aramak
Benim aracım bu konularda çok iyidir genellikle sanayiye yakın yerlerde arıza yapıyor 🙂
Çekici çağırıyoruz
Abimi ararım önce ne yapmam gerek diye 🤭
Tamir etmeye çalışırdım
Lastik patlama olayı yaşadım o kadar.
Hiç kalmadım desem :)
Ustayı arıyorum
Arabam yok
Bişey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?