Çok fazla dışarı çıkmıyorum, bazen arkadaşım çağırınca haftada 1 2 akşamları çıkıyorum. Benelli TRK 502X gibi heybetli motor almak mantıklı mı? Gösterişli bir şeyler arıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok fazla dışarı çıkmıyorum, bazen arkadaşım çağırınca haftada 1 2 akşamları çıkıyorum. Benelli TRK 502X gibi heybetli motor almak mantıklı mı? Gösterişli bir şeyler arıyorum
değil onlar uzun yol motorları durması inmesi binmesi park etmesi yokuşta durması kalkması aralardan sıyrılması sıkıntı o tarz motorları olanların genelde 125lik sukuterleri oluyor şehirde gezmek içinde
125cc scooter ile geziuorum zaten 2 senedir ama yetersiz geliyor artık, heybetli bişeyler bakıyorum
uzun yola giderim tura falan çıkarım diyorsan al yoksa boşa masraf ve yorgunluk
Arada başka şehre giderim yılda 1 kere falan ama fiyatı 250cc maxiscooterla aynı zaten
bu şekilde motor seçilmez 85 cm sele var boyun 185 in altındaysa zorlar
Şu kullanımda TRK 502X sana biraz “toplu taşıma ile işe gidip G‑Class almak” gibi olur 😂 Çok heybetli, ağır, yüksek; şehir içinde az biniyorsan manevra ve park kısmı yorabilir.
Gösteriş istiyorsan haklısın bu motor bakış toplar 😎 Ama önce gerçekten o kütleyi kaldırabilecek misin, boyun ve fiziksel durumun uygun mu, onu düşün. Belki önce daha kompakt bir naked ya da küçük adventure denemek daha keyifli olur 👍🏻🏍️
Kaslı ve güçlüyüm boyum kısa olsa da her gün scooterla 6 7 damacana taşiyorum tek seferde
Oooo sen zaten damacanayla deadlift atıyormuşsun 🔥💪 TRK’yi de tutup çevirirsin bence, boy kısa olsa ne olur 😎🏍️✨
Mantikli mi sence? Yerine başka ne olabilir?
Cevap
2Cevap
trk gücüne türüne göre ağır bi motor şehir içi yorar
uzun yolda rahattır
boş ağırlığı 213 yağ/su/benzin ile 3.5 lt yağ / 1.8 su / 20 lt yakıt - sınıfına göre gereksiz ağır
Daha hafif ve heybetli bişey var mı
Ehliyetin Hangi sınıf A veya A2 ?
A
Ama uygun fiyatli bişey olursa daha iyi olur çok yüksek ccye gerek yok
tracer 7 olur transalp 750 olur vstrom 650 oolur
triump 660 tiger sport
honda nx500
az eski uygun olsun dersen tenere 660 lar var Abs lileri
versys 650 fiyat olarak kini trk ile aynı kimi fiyat olarak üstünde ama şehir içinde daha rahatlar birde Sakin motor olsun derse Nc 700x ve 750x ler var
Sence hangisi daha havalı
2. el i hızlı parçası bol olarak düşünürsek
Tracer 7 hem güçlü hem hafif
Tamamdır değerli yorumların için teşekkür ederim
Zorlar seni
Neden
2008 model honda ile 6-7 damacan tasiyom ayni anda her gün
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?