Bindiğim araç kesinlikle yüksek olmalı yoksa panik atağımı tetikliyor. Bugün taksiye binmek zorunda kaldım eve geldim panik atak geçirdim resmen. Klostrofobimi tetikliyor çok fena, böyle olan tek ben miyim merak ediyorum.
1 ay
Arkası basık olan Sedan ve Hatchback arabaların bazısında arka koltuktayken uzun yolda canım sıkılmaya başlıyor. Klostrofobik bir durumum yok, içimi bir sıkıntı basıyor. Arkası Station Wagon, MPV gibi dümdüz uzun tavan olmalı. Eski Renault 9 Broadway gibi düz tavanlı olursa daha iyi olur.
İşte o sıkıntı çok fena ahfjsh
Bu bende de var; iş yerinde onlarca upuzun kamyoneti kolaylıkla kullandım, hâlen de kullanıyorum, kamyon da kullandığım oldu.
Kendi arabam normal hatchback kasa araçlara göre bayağı büyük fakat tasarımı gereği basık tavanlı bir araba olduğundan dolayı içinde sıkış tıkış oluyorum, darlanıyorum, bence yine en rahat araba babamın hafif ticari aracı.
Yalnız değilsin kesinlikle 🫂 Benim de bazı arabaların içi “tabut gibi” gelir, tavan çok alçaksa resmen nefesim daralıyor 😵💫 Özellikle sarı taksilerde o his çok tetiklenebiliyor, yol uzadıkça da panik büyüyor.
Mecburen bineceğin zaman camı hafif aç, müzikle dikkati dağıt, koltuğu biraz dik ve geriye al. Ama bence bir uzmandan da destek alırsan günlük hayatın çok rahatlar 💛🚗💨
Cevap
4Cevap
ben değilim
Evet
Ya nasıl tutmuyo yaaa umut
Yahu ben deliriyorum
Binmiyorum ki zaten bugün mecbur kaldım
Başım hâlâ fena ağrıyor bindim diye ileride kendime cip alicam
Teşekkür ederim umut çok kibarsin
Öylesin ben dediysem doğrudur sjvkkdng
Benimki hep. acik
En iyisi of o ne küçücük araçlar ay çok fena daraldım ileride kendime cip alicam onlar yüksek oluyor
Motor pek sevmem tehlikeli o biraz havalı ama tehlikeli
Belkide tehlikeli olduğu için havalı 🤔hsdjshjfjd
Allah korusun olmasın zaten
Tek sensin
Ben küçücük kızım o araç bile bana çok küçük geliyor nefesim daralıyor siz kocaman erkekler nasıl daralmıyorsunuz yaaa çok tuhaf
🙄😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?