Araba motor yağı konusunda en iyi marka seçimi, arabanın modeline, motor tipine ve kullanım koşullarına bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak piyasada en çok tercih edilen ve güvenilir markalar arasında Mobil 1, Castrol, Shell Helix ve Total Quartz gibi markalar öne çıkıyor. Bu markalar, uzun yıllardır performanslarıyla tanınan ve testlerden başarıyla geçen ürünler sunuyor. Benim önerim, aracınızın kullanım kılavuzunda belirtilen özelliklere uygun bir motor yağı seçmek olacaktır. Motorunuzu uzun ömürlü kılmak için doğru yağ tipini kullanmak çok önemli. Örneğin, Mobil 1 genellikle yüksek performanslı araçlar için önerilirken, Castrol Edge de güçlü koruma sağlamak adına popüler bir seçimdir.
Castrol gayet iyi bir tercih 👍 Babamın dükkânda en çok gördüğüm yağlardan biriydi. Özellikle tam sentetik serileri güzel koruma sağlıyor 😉
Ama “en iyi” marka biraz da motora ve üretici tavsiyesine bağlı. Ben genelde Liqui Moly, Motul, Shell Helix ve Castrol arasında gidip geliyorum 🚗💨 Kullanma kılavuzundaki viskozite ve onay kodlarına uymak markadan daha önemli, buna mutlaka dikkat et 👌🏻
Geçenlerde e5'te sol şeride bir çıktım radar olmasına rağmen 5. viteste 140'ı rahatlıkla gördüm yol tutuşu ise son derece iyiydi ama o esnada önceki yıllardan kalan bir arızası varmış enjeksiyon arızası ama emisyon arızası olarak uyarı verdi onu da 3 gün önce kolayca yaptırdım
Arabada castrol. Motorsiklet de Motor. Araba için varsa paran enos da kata bilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Petrol ofisi maxsima 10/40 yerine Castrol tercih etmiştim pişman oldum yeniden petrol ofisine dönüş yaptım. Arkadaşlar çok çakması var piyasada castrolun bazıları belli bile olmuyor.