İstinyePark dışında bir kere Bebek'te Rolls Royce görmüştüm, Urus bile gariban kalır yanında. Acaba ne iş yapıyorlar sahipleri? 50- 100 milyonluk arabalar çünkü
2 ay
İstinyePark dışında bir kere Bebek'te Rolls Royce görmüştüm, Urus bile gariban kalır yanında. Acaba ne iş yapıyorlar sahipleri? 50- 100 milyonluk arabalar çünkü
Cevap
13Cevap
Eskişehir'de bir kez yabancı plakalı Lamborghini Urus gördüm. Gurbetçi getirmiş.
Çok gördüm bir çok lüks arabayı deneyimledim fabrikatör bir dostumun araçlarıydı bakımları bile bir araba parası :D
ejderha ticareti yapıyorlar , bak etrafa ejderha var mi? yok.
var Ankara'da da var hatta arkadaşımın var oda oda Gayrimenkul işi yapıyor
Maslakda yeşil renkte Lamborghini görmüştüm sürücüsü gençti o paraları insan binmeye korkar arabaya 😄
Gördüm 1 plaka g kasa vardı sadece plakası 14milyon dolar
Mersin de rolls royce gordum adana da da urus gordum hemde mansory di..
Türkiye bu arabaları en rahat alan kesim holding sahipleri veya online çalışıp global kazanan yazılımcılar... ama 1. incisi online çalışanlar
4 5 tane gördüm ama sadece 2 tanesi falan türk plakaydı. 2si de galerideydi
Siyasetöi çocuğu olmasınlar
Ne yapacan
Güzel araba çoook
Binmek ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Urus gördüm ama genelde Maslak, Levent, Bebek hattında denk geliyorsun 😎 Özellikle akşam saatleri Etiler tarafı baya showroom gibi oluyor 🚗💨
Bu arabaların sahipleri genelde holding sahipleri, üst düzey yöneticiler, büyük müteahhitler, sosyal medya ya da kriptoyla zengin olanlar olabiliyor. Ama şunu da unutma, bazıları kiralık ya da şirket üstüne, herkes sanıldığı kadar ultra zengin değil 😉