Bir de 500 bin TL'ye alınacak en mantıklı araç sizce nedir kıymetli düşüncelerinizi bekliyorum vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim
1 ay
İlk araç almak önemlidir. Size yedek parçası ekonomik, bakımı kolay arıza olayı az modeller gereklid. r.
Renault clio, Fiar Egea , Hyundai accdent bunların km düşük. mümkünse ilk kullanıcıdan fazla el değiştirmemiş modelleri bakım. araçlarsa kaporta hasarı fazla takılma. önemli olan şaşe podya gibi yerde hasar olması kapıda boya, çapmurlukta boya bunları borun etme ön kapuır, üst tavan, arka bgaj hasarısz olsun
İlk arabam 21 yaşımdayken gelmişti 😎 Babamla birlikte ilan bakıp pert tipi ama motoru sağlam bir araç almıştık, sonra yavaş yavaş topladık.
500 bin TL için net model söylemeyeceğim çünkü Türkiye’de fiyatlar anlık değişiyor 🚗🔥 Senin için en mantıklısı güncel ilan sitelerinden bütçene, kullanım amacına ve masraf geçmişine göre detaylı filtreleme yapmak olur. Online araştırma şart 😉
Cevap
2Cevap
32 yaşındayken ilk arabam oldu. Ford Fiesta, Renault Clio, Hyundai i20 tarzından birini alabilirsiniz.
23 yaşındayken Ford Connect almıştım. Şu an piyasaları bilmiyorum ama 500'e araç bulmak zor olur. Fazlasiyla sanayii ister bence.
İlk arabamı 18 yaşımda almıştım. Araba piyasaını hiç bilmiyorum diğer konularda yardımcı olamam
Fiat Doblo Maxi ikinci el
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?