Aracımla gündelik halde seyahat gerçekleştirirken yol verdiğim kişiler koşarak geçiyor, mahcubiyet duyuyorum. Benim gibi düşünen var mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaya geçidinin olmadığı yerlerse nazik bi davranış. Ama dikkat et. Sen yol vermek için dursan da sağımdan solundan sığırın biri gelip yayalara çarpabilir
Haklısınız, o an bir de onun için endişe duyuyorum aslında bayan olunca daha da sıkıntı oluyor trafikte olmak
Bi bakıma "Kadın sürücüler trafikten uzak kalsın" diyenlerdenim. Ama sebebi şu. Kadınlar fıtratı gereği (istinalar kaideyi bozmaz) soğukkanlılığı koruyamaz. X bi durumda panik yapmaları kaçınılmaz. Bu da zincirkeme reaksiyona sebep oluyor. Hele ki kalabalık alanlarda... Bu yüzden (o çoğu kadın) trafikten uzak kalsınlar ki kendileri de başkaları da tehlikeden bi nebze uzak dursun. Erkeklerde de hırt sorunu var. Keşke onları da trafikten uzak tutabilsek... Ama elden bi şey gelmiyor işte...
maalesef mesleğim gereği üniforma ile toplu taşıma kullanmam yasak ve epilepsim var o an kendi aracımda olmam daha sağlıklı otobüste kriz yaşayınca herkes videoya alıyor ya da gereksiz üşüşüyor başıma ama krizin geldiğini farkedince hemen kenara çekip sukunetimle eski halime geliyorum. Böyle kişiler için kendi şahsi araç kullanımı çok önemli bir boyut ama dediklerinize katılıyorum
Estağfurullah hiç sorun olarak görmedim
Sen kibarlığını yapıp yol veriyorsun zaten mahcubiyet duymana gerek yok. Hızlıca geçerek ya da koşarak hem senin de bir an önce haraket etmen için hem de sen kibar olduğun kadar senin yanından arkandan geçmeye çalışan kaba ve suratı asık sürücülerden bir an önce kurtulmak için yapılıyor diye düşünüyorum.😅
Çok güzel kadın beni ezebilirsin konum atıyorum 🤣🤣 neden öyle ülkede varoş bir kesim var yayaların üstüne araba süren 🙄 adamın evi yok araba alıyor bu millet aç kalmayı hak ediyor hangi lokasyon da trafiğe çıkıyorsun 🤭
Fotoğraf çok tatlı 😀 maalesef öyle şahsiyetlerde var sonra mahkemelerde sürünüyorlar.. İstanbulun her yeri diyelim
Mahkemeye kaldıysan yandın İstanbul bana göre değil yaşıyamam ölür verem olurum hem nufus fazla hemde gereksiz trafik
Güzel Ozaman elbet bir gün Sapanca dan geçersin haber et tarlamın bulunduğu lokasyonu görsel ile atıcam atlarım önüne bak bunu yaparım 🤣 arabaya bir şey olursa mesuliyet tarafımızca sorumluluk reddi 🙄
bende kosanlardanimda daha dogrusu hizlananlardanim. niye mahcup olasin ki. aksine mahcup olundugu icin yaya hizli geciyor.
Yani herkes bir telaş halinde bu kadar kasmak rahatsız ediyor olabilir anlayışlı olmak gerekiyor sürücüler olarak düşse başı dönse Allah korusun
yok yahu. sen ne kadar anlayisli ve tatli birisin. gercek misin :D bu kadar ince dusunmene gerek yok. kalbin cok guzelmis
Kuzum teşekkür ederim senin güzel bakışın 🪷
<3
Bence orada mahcubiyet değil de “trafikte kimseyi bekletmeyeyim” içgüdüsü var 😊 İnsanlar acele edince kendini suçlu hissediyor ya, otomatik koşuyorlar 😂
Sen yol vererek zaten en kibar hareketi yapıyorsun, vicdan rahat olsun 🚗✨
Ben de hep yol veririm, koşanlara da gülümseyip “sakin ol, Formula 1’de değiliz” diye içimden geçiririm 😄
Cevap
36Cevap
koşmak gerekiyor
Zaten biraz koşmak gerekiyor en azından hızlı yürümek
Onu izlerken şimdi düşerse ne olur diye yola odaklanamıyorum 😀
gurur duymak lazım bence yol verdiğin için teşekkür mabadında ben selam çakıp geçerim dasaklı insanlar oluyorlar
🌺❤️
Yol verilince koşmayan, sîklemeyen yaya rahatsız edici. Elini kaldırıp teşekkür bile etmeyen tiplerden evladır koşanlar
Öyle denk gelirse bu sefer de kornaya basıp rahatsız ediyorum psikolojik baskı ile panik olsun azcuk
Bence onlarda senin gibi mahcubiyet duydukları için koşuyorlardır
Belkide:)
Büyük ihtimalle 🙃
Bu incelikli düşüncenin mahcubiyeti üzerine edinilen dert…
Teşekkür ederim 🌺🙏🏻
O durumda basıp ezicen. Yol verdim adam gibi yürüsenize laaan diye, 🙄😂
Ay Allah korusun:)
😂😂
Bana yol veren herkese ya kafamla ya elimde teşekkür ederim ben yol verincede onlar yapıyor
Çok ince bir hareket
Abla ülke manyak kaynıyor 😅. Bence insanlar korkudan acele ediyor
Atlılar kovalar gibi koşan biri düşüp kurbağa gibi yere yığıldı bir gün o gün bugündür başladı benim travma mesaisi 😀
Kuzum benim 🌺
O insanlar işte iyi insanlar çünkü bende yol veriyorum ve çoğu sallana sallana geçiyor yol verdiğime pişman oluyorum bizim toplumumuz be yazıkkı Avrupa’ya özenen ama davranışta ebu cehil olan toplum.
Mahçubiyet duyma bende öyle yapıyorum, yol vermiş sallana sallana gitmenin alemi yok o trafik akacak
Trafikte beklemenin boş yere zaman geçirmenin ne olduğunu biliriz
Bekletmeyim diye koşuyor
İnce bir fikir
❤️🌺
Çok ince düşüncelisin
İnce detayı iyi görmüşsün
Yemin ederim aynı mahcubiyet bende de oluşuyordu. Bende bir tek bende mi var? Bu duygu diyordum.
Yol verilince tıs tıs yavaş gidenlerin verdiği sinirden ise bunu yeğlerim şahsen
Onlarda da mahcubiyet duygusu var o yüzden koşarak geçiyor
sen yol verdiğin için koşmuyor senin gibi yol vermeyen ya da yavaşlamayan diğer araçlar çarpnasın diye koşuyorlae
Belkide
Sen durursun ama başkası durmaz ya da bişey olur diye koşar oblar üzülme @veronicaesp
Haklısın 🌺
Oda. ahcubiyet duyuyor emin ol sana yardımcı olmak istiyor
Ekstra mahcubiyet yüklendi bana.. eyvahlar olsun 😀
Sende ben gibisin ne kadar güzel ve ince düşünce tebrik ederim
❤️❤️
Bende koşarım. Bunun sebebi vakit kaybetmemek. Sallana sallana yürümekte saygısızlıktır.
Bizlere öyle gelmiyor en azından bana, çünkü bir insan o gün zor zamanında olabilir hasta ya da farklı bir etken bazen yaya olduğum da kosamayacak kadar kötü haber alabiliyorum gün içinde. Empati ve sabır çok önemli sürücü olarak 🌺
Halden anlayan anlayışlı insanlar yapar genelde bunu. Bir de hızlı yürüyenler var mesela ben o kitledenim.
Herkes işini görsün diye onlarda sana daha çabuk yol veriyor
Bendede o mahcup durumu oluyor koşmasalar gibi geliyor ama koşuyorlar maalesef acaba onlarda mı mahcup olduğu için koşuyorlar
Duyarlı vatandaş
🌺🌺
Evet bende 😂 aynı zamanda çok da mutlu oluyorum
Üzülüyorum ya ben, empati kuruyorum o an ☺️
Jeste jest gibi bir şey bu
Doğru aslında..
🙏🏻🌺
Haha ben öyle yapıyorum işte
Ya kıyamam beklemeyi bilmek gerekiyor ☺️ hiç acele etmeyin
Onlar da mahcubiyet duyuyor ve bu iyi bi şey. Bazıları sallana sallana yürüyor
doğrusu o hızlı adımlarla geçmek.
Bu seferde düşecek diye anksiyetem tetikleniyor