Evet, eski arabamda kullanmıştım. Bir gün yolda giderken lastiğim patlamıştı ve mecburen stepneyi takmak zorunda kalmıştım. O an insanın ne kadar işe yaradığını daha iyi anlıyor, çünkü gerçekten yolda kalmaktan kurtarıyor. Ama stepne lastiği normal lastik gibi değil tabii. Daha küçük, daha ince ve uzun süreli kullanım için pek uygun olmuyor. Sürüşte biraz daha dikkatli gitmek gerekiyor, hız yapmak da pek mümkün değil. Sadece en yakın servise ya da lastikçiye ulaşmak için bir çözüm. O yüzden bana göre stepne lastik “kurtarıcı ama geçici” bir parça. İyi ki var ama mümkün olan en kısa sürede asıl lastiğe dönmek en sağlıklısı.
Çok kullandım. Ama çok uzun bir zamandan beri lastiğin içine sıvı sıkıyorum , çivi filan girdiğinde kaçak yeri yamıyor içinde 👍 şişirme motorumda var araba çakmağı ile çalışan 👍
Babam tamirciydi sonuçta, stepne değiştirmeyi çocukken bile öğrenmiştim 😂 Uzun yolda lastik patlatınca baya işime yaradı. Stepne hayat kurtarıyor ama uzun süre de üzerinde bırakmamak lazım, ilk fırsatta lastikçiye gidip asıl lastiği halletmek en sağlıklısı 😉🚗🛠️