Honda CB 650 R'la MT 09 arasında kaldım (09'un da gen 2 mi 3 mü alsam karar veremiyorum)
2 ay
Cevap
2Cevap
gen3 dediğin yeni çıkanlarsa onlarda ufak darbede bile şase kırma olayı var
Reklam olacak ama analiz moto exper youtubede onla ilgili video çektiydi 2-3mt 9 da aynı noktadan kırma var
eski kasa ya da 650 honda daha iyi olacaktır
Niyetim honda dan yana mt 09 biraz sıkıntılı gibi birde tipini beğenmiyorum
Cb650r güzeldir 4 silindir sesi çok hoş oluyor mt9 daha güçlü evet ama yeni nesilleri birqz problemli eski kasalarında temiz bulmak çok zor
birde bütçeniz nedir öneridede bulunmak isterim
500 bin düşünüyorum temiz olmak şartıyla nedense bana cb 650 r güven veriyor tamam 4 silindir düşük devirlerde 07 ve 09 a göre hantal kalabilir ama uzunda da cb etmezlee çift silindir makina uzunda yorar onlar düşük devirse hırçınlar
09 3 silindir 120 hp
honda Cb650r 4 silindir 95 hp ama motor bloğu daha uzun ömürlü güç istiyorsan az daha çıkabiliyorsan suzuki gsx-1000s ler var yeni kasa 1000 lik naked ları güzel ama nedense çok seveni çıkmadı ondan ucuza gidiyor hem güncel hemde kaliteli bloğu var
07 hiç düşünme onun yerinr hornet 750 bak daha teknolojik daha kaliteli şu dönemde
Valla reis pişman olmak istemiyorum ama cb beni tarz olarak da çekiyor açıkcası, biraz araştırdım kronikte yok aklımda ducati vardı ama V motor ve desmolu oluşu düşündürüyor yaşından dolayı yoksa ducati hepsini tokatlar parçasından dolayı korkutuyor beni
ducati güzel parça sorunu çok yok 2014 model var arkadaşta memnun ama desmosu ağır 70-80 bin diyorlar ucuz değil
suzukinin modelindede kornik yok gsxr1000 k5 bloğu kullanıyor 1000 cc 155hp 600-700 arasında 2. el temiz bulunuyor ondan dedim ama cb650R pişman etmez oda iyidir japonlar genel olarak parça tedariği konusunda iyi bende 2008 model suzuki var 1 haftada istediğim parça elime ulaşıyor :)
arkadaştaki ducati monster 1200 birde güzel gaz açınca muazzam bi güç açığa çıkıyor ama devamlı gezen biri için 1-2 yılda bir 70-80 bin tl desmo bakımına fazla :)
Reis yazdığım yazıyı göndermemiş nedense site
Benim artım usta sıkıntım yok kendim ustayım desmosuydu şuydu buydu kendim yaparım benim sıkıntım parçada problem yaşamamak ve de ufak çaplı modifikasyon değişikliği yapmak suzuki beni pek çekmiyor tarz olarak.. Suzuki grubunda tek sevdiğim hayabusa o da benim bütçeye göre yaşlıları denk geliyor uğraşmak istemiyorum. Zaten bende clx 700 ve benelli 752 s var çift silindir motorlar. Ben diyorum günlük kullanımada uygun olsun mantığıyla 4 silindir alayım en azından uzun yolda da yormaz araştırmalarıma göre cb de pek sorun duymadım
dediğim gibi japonlar genel olarak parça sorunu yok parça tedariği hızlı hondada bu yönden başını ağrıtmaz :)
ben 4 yıldır gsr600 4 silindir kullanıyorum şehir içi ve günlük kullanım olarak aşırı rahat uzun yolada gitsem yormuyor :) iyi ki almışım dersin
Kullanmadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
MT-09 gen3’ü birkaç kez uzun rotada sürdüm, karakteri bambaşka 🔥 CB650R daha rafine, lineer güç veriyor, tasarımı da çok yakışıklı ama MT-09 tam “yaramaz çocuk” 😅 Gazı açınca üç silindirin o tork patlaması bağımlılık yapıyor.
Gen2 daha vahşi hissettiriyor, gen3 ise elektronikler, sürüş modları, şasi ve fren hissiyle daha olgun. Biraz daha konforlu ve güven veriyor.
Eğer günlük + uzun yol + biraz da deli gaz istiyorsan MT-09 gen3’e mutlaka bir test sürüşü yap derim 😎🛵💨