25 yaşındayım haftada 6 gün çalışıyorum akşamları pek boş vaktim olmuyor pazar günleri müsaitim ehliyet almak yorucu mu, ortalama ne kadar sürede alabilirim
2 ay
yeni kayıt oldum bende teorik sınavlar var katılımı zorunlu değil aslında zorunlu ancak çoğu kurs seni sistemde varmışsın gibi gösteriyor uygulaması var çıkmış çözersen hiçbir derse katılmana gerek kalmadan rahatlıkla geçersin sonra 14 saat direksiyon eğitimi var kursun mesai saatlerine göre değişmekle beraber çoğu kurs 6da kapatır ama randevulu sistem var haftasonu gidebilirsin iş çıkışları gidebilirsin ve her girdiğin gün 2 saat eksiltirsin sınavdan 1 ay içerisinde de bitirirsin 1 hafta içerisinde hergün katılım yaparsanda bitirmek mümkün duruma göre 2 ay 3 ayı bile bulabilir ki 6 gün çalışıyormuşsun sadece haftasonu katıldıgını varsayarsak baya bi sürer heralde 2.5 ay falan
Hafta içi direksiyon dersleri oluyor 9 ile 4 arası izin alman şart. Haftada 1 veya 2 gün olması lazım...
Sinavlarda şansa cumartesi veya pazara denk geliyor..
Yazili sinav 2-3 hafta
Bizimkiler 1-2 hafta boşluk bıraktı
Sonra Direksiuon sürece yaklaşık 1 ay sürüyor
Sinavlardan kalirsan süre uzar..
Çalışırken ehliyet almak biraz yorucu ama imkansız değil, merak etme 💪🚗
Genelde süreç kayıt + kurs teorik dersleri + direksiyon + sınavlar derken ortalama 2,5–3 ay sürüyor. Sen haftada 6 gün çalışıyorsun ya, çoğu kurs akşam grubu veya sadece hafta sonu grubu açıyor. Pazar günü teori ve direksiyon derslerini toplayan kurslar var, mutlaka onlara bak.
Zor olan kısım zaman ayırmak yoksa içerik çok kasmıyor. Biraz disiplin, biraz da kahveyle rahat yürür bu iş ☕😉
Cevap
2Cevap
Bu şekil de eğitimler felan baya sürer söyliyim.
alman şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?