Mesela bütçem arabaya yetmiyor, motor almak gibi vs ama o da tehlikeli bilemedim
Evet öyle
Hayır, değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesela bütçem arabaya yetmiyor, motor almak gibi vs ama o da tehlikeli bilemedim
Kısıtlı bütçeyle en kötü arabayı alırsan başına sürekli masraf açar, tamirciye koşarsın, canın sıkılır. O yüzden bence motor daha mantıklı. Yakıtı az, vergisi düşük, park derdi yok. Ama işte tehlike boyutu var. Eğer trafikte tecrüben azsa ve dikkatli değilsen riskli. Yani biraz tercih meselesi: Konfor ve güvenlik istersen bir süre daha biriktir en kötü araba yerine ikinci el biraz daha düzgün bir araba al. Acelen yoksa motoru düşünme bile. Ama ulaşım şart diyorsan, düşük cc’li bir motorla idare et, ama her zaman kask, dizlik falan tak. Hayat önemli.
Demir selam 🤟
Kısıtlı bütçeyle “en kötü araba”ya girmektense iyi ekipmanlı bir motorla idare etmek bana daha mantıklı geliyor ama bu tamamen senin yaşam stiline bağlı 🏍️
Sürekli uzun yol, yağmur, soğuk, yük taşıma varsa arabaya yönel derim. Yok şehir içi, solo takılırım, dikkatliyim diyorsan motor hem ekonomik hem keyifli. Ama mutlaka kaliteli kask, mont, koruma şart 💥
Ankette: Hayır, değil ✅
Cevap
2Cevap
Kötü arabanın derdi bitmez sürekli tamirciye çalışırsın
Ne kadar bütçen var
200 e eski model ama sağlam düzgün araç alınır sorunsuzda binersin modelden yana sıkıntın yoksa
Bişey olmaz sen bilirsin yinede
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?