Güneş yanığı beyaz dışındaki çoğu renk arabaların baş belası düşmanıdır 😅 En az etkilenen gümüş gri olsa da etkilendiği zaman onun durumu da oldukça fazla yanıklar oluşuyor
Bu zamana kadar sahip olduğunuz araba da güneş yanığı oluştu mu ne yaptınız?
1 yılda yaklaşık 6 milyon adım atmışım, totalde 4961.2 km ama saatimin 2 aylık bozuk olma süresiyle beraber sakatlık dönemimi de koyarsak bi 5500 olur o. Yoğun dönemi de eklersek 1.5 yılda 8000 km atmışım. Bende diyorum neden arabaya ihtiyaç duymuyorum acaba 🤣
O foto bakarken içim acıdı resmen 😅 Güneş yanığı maalesef çoğu boyanın kaderi ama gümüş gride böyle olunca ekstra göze batıyor 🙈
Babamın eski Opel’inde benzer durum olmuştu. Pasta cila falan bu seviyede asla çözmez sadece çok çok hafif matlaşmalarda işe yarar. Seninkinde vernik komple yanmış görünüyor. Tek çare düzgün bir boya işi maalesef 🎨
Boya sonrası için de düzenli seramik kaplama ve mümkünse gölgelik / kapalı park şart. Yoksa yine aynı filmi izlersin ☀️🚗
Babamın önceki arabası Mégane 1'de beyaz renkte olduğu için belli olmasa da tavanda vernikte güneş yanığı mevcuttu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Opellerin kronik sorunudur güneş yanığı.
2010 model 1.6T Sport Tourer Cosmo Insignia aracim var. 2023 yılında yetkili serviste komple boyattım güneş yanığı dolayısıyla. Tertemiz sıfır gibii oldu. Aracim henüz 109. xxx km de çiçek gibi bayılıyorum valla.