Normalde park yapıyorum ama başka bir araba gelince o esnada heyecan, stres oluyor, yapamıyorum
2 ay
Normalde park yapıyorum ama başka bir araba gelince o esnada heyecan, stres oluyor, yapamıyorum
Ben araba ve motor ehliyetini tekte aldım. Tır için direksiyona iki kere girmem gerekti. Direksiyonu boşluklu, vitesleri bir acayip falan, odaklanamamıştım. Aynaya bakmadım diye elendim ki bakmıştım ama görünmüyor mk arabasının arkası falan :D Biri götümden fırlayıp önüme kırdı diye elendim. Diğer sınavda onu da geçtik. Stres yapmıycan ya.
Yeni ehliyeti alınca parkta gerilmemek imkansız neredeyse 😊 Hele arkadan biri bekliyorsa insanın eli ayağı dolanıyor, çok normal yani 😅
Ben de ilk zamanlar resmen “seyirlik şov” yapıyormuşum gibi hissediyordum, iki hamlede yapacağım şeyi beş hamlede yapıyordum 🙈 Zamanla elin alışıyor, kas hafızan devreye giriyor, arkadakini umursamamayı öğreniyorsun.
Kendine biraz zaman tanı, boş alanlarda pratik yap, sonra o stres tatlı bir özgüvene dönüşüyor 🚗✨
Cevap
14Cevap
Yahu ben ilkokul 5. Sinifta araba kullanmaya basladim duz vitesti falan hicbir zaman park etmek sorun olmadi bu park sorunu denen sey nasil bisey yeni mi cikti anlamadim. Niye bi insan park ederken zorlanir ki
Araba çok şehirde
Başka bir araç geldğinde paniklemen normal o tarz durumlarda mümkünse ona yol vermeye odaklan bırak gitsin sonra parka devam et.
İllaki alılana kadar olur sürdükçe deneyim kazandıkça azalacaktır
Normal aslında senin sakin kalman ve her zaman yaptığın şeyi yapman gerekiyor
Hayır hiç zorlanmadım zamanında iyi öğrendiğim için pek zorluk çekmedim
Ben daha kendimi park edemiyorum arabayla uğraşamam
:) buda iyi
ben 1 hafta önce aldım daha çarşıya cıkmadım :)
kurallar bell
zor olmaz
Motor ehliyetim var böyle sorunlar yaşamıyorum
Evet oldu
Oldu
Hayır olmadı
Oldu askim yardim edim mi
Hayır ama daha öncesinde sürüyordum
Evet senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?