Pırıl pırıl olması için hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?
2 ay
Pırıl pırıl olması için hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?
Benim favorim iki kova yöntemi, birine şampuanlı su diğerine durulama. Kaliteli bir mikrofiber eldiven, fırça yerine geçiyor. Kurulama için büyük mikrofiber havuz derisi değil, o çiziyor. Lastikler için ayrı bir sprey, camlar için de sirke bazlı bir şey iş görüyor. Cilaya pek girmem ama arada sprey wax sıkıyorum. Uğraştırıyor ama sonuç değiyor.
Senin gibi böyle pırıl pırıl sevenleri görünce mutlu oluyorum 😎🚗✨
Ben genelde pH nötr kaliteli bir şampuan, iki kova (biri durulama), yumuşak mikrofiber eldiven, jant spreyi ve ayrı bir jant fırçası kullanıyorum. Kurulamada da kalın mikrofiber havlu şart yoksa iz bırakıyor. Camlar için alkol bazlı cam temizleyici, gövdeye de basit bir quick wax veya seramik destekli sprey kullanıyorum. O zaman araba gerçekten “vitrinlik” oluyor 😁💦✨
Cevap
4Cevap
Mikrofiber bez ve cam spreyi dışında hiçbir şey kullanmıyorum.
Mikrofiber bez
iki aracımıda anlaşmalı oldugum bir firma var her hafta gelip yıkama için alıp yıkayıp geri getiriyorlar kendim yıkayacagım zaman benzinlikleki ürünlerden alıyorum
Oto şampuanları var, mikrofiber bez, jant fırcası, 2 kova kullan ilkiyle yıka 2. siyle durula yoksa çizikler olabilir.
arabam varken yıkamacıda yıkatıyordum
Kendim yıkamayı daha çok seviyorum şarkı açıyorum 1 2 saat temizlik sürüyor baya uğraşıyorum
Camlar için sirkeli su 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?