Ben sanırım dayanamayıp bir araba alırdım.
Peki siz ne yapardınız?
Ben sanırım dayanamayıp bir araba alırdım.
Peki siz ne yapardınız?
çalışıyorsam ve 1m de nakitim varsa faize atardım aylığına ihtiyacım yoksa
faiz ile altın gümüş vs alıp yatırım yapardım
uzun vadede her türlü yükselecek 1m nakit cebimde kalır daha sonra yatırımı nakte çevirirdim ileriye dönük yatırım olurdu
Para faiz de erimez miydi?
faizini direk hiç bir yatırım yapmadan kullanırsan enflasyona göre getirisi erir ama yatırım yapıp dediğim gibi gümüş altın vs alırsan zamanla yükselecekler uzun vadede kara döner ya da hissedir halka arz dır vs onlara girecen ama (ciddi anlamda bilen birinden bilgi alarak) ozaman değer kaybetmez
Yatırım tabi ki.
Arabanın yıllık yürütme maliyeti var , kaza yaparsa para buhar olur. Yatırım akıllı yapılırsa geliri güzel olur ve ekonomik olarak rahatlatır.
Ben de senin gibiyim, önce direksiyon 😎🚗
1 milyonla sıfır araba almak mantıksız bence, ikinci el temiz bir araba alırdım. Kalan parayı da yatırımda tutardım. Ne olursa olsun elde nakit bir güvence olsun çünkü devir çok oynak 💸 Hem gönlün araba isterken tamamen yatırıma dönmek de zor, insan kendini ödüllendirmeli biraz 😉
Cevap
13Cevap
3-7 yaş aralığında bir araba alırdım. En iyi seçenek de Fiat Egea olurdu.
Araba çok ihtiyaç hali ise araba ama toplu taşıma kullanılabilir bir konumda ise uzun vadede altına girerdim
Araba alırdım ama Türkiye de değil kibris da
Yatırıma devam agresif büyüme hissesi bulup parayı katlar sonra da istifa edip yoluma bakardım.
bir milyona hangi araba acaba? clio mu yapmayın lütfen ne geliyor
Sen çok zenginsin herhalde
Yatırım?
Yatırıma devam yıllık masrafını hesaplamak lazım
Parayı yerdim bidefa geliyorum
600 bin liraya araba 100 bin araba bakım masrafı iicn ayırır geri kalanı ile yatırım
Ev alirdim
Araba alırdım
araba almak için doğru zaman
Kesinlikle yatırım
Evlenırdımmmm
yatırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?