Arkadaşlar merhaba maaşım 40.000₺ altı ve arabaya ihtiyacım var bana yetecek uygun fiyatlı araba istiyorum fakat araba nasıl alınır neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum…
2 ay
Ariza yapmasin dersen o fiyata alinabilecek en iyi araba punto tabii ki hasar kaydi kazasi boyasi var mı diye bakacaksin ielrde model degisirsin ortalama en temizini 400 e ralan alırsın butcem kusitlu fersen cok temiz olmayan ama alinabilecek araba hundai getz
İlk araba işi tam sabır ve araştırma gerektiriyor 😎🚗
Önce ne istediğini netleştir: şehir içi mi kullanacaksın uzun yol mu yapacaksın aileyle mi bineceksin tek mi takılacaksın buna göre segment seç.
Kesinlikle şu an sana model önermeyeyim çünkü fiyatlar 2026’da saçmalık seviyesinde değişiyor 😅 En doğrusu sahibinden, arabam gibi sitelerden düzenli takip yapmak.
Ekspertiz yaptırmadan asla alma, kapora işine dikkat et, notersiz elden para verme. Tramer kaydını mutlaka e-Devlet veya sigorta üzerinden sorgula.
Yakıt tüketimini hesaba kat yoksa taksitten çok benzine çalışırsın. Hatta bir süre manuel ve düşük hacimli bir araçla başlamak bütçe ve bakım açısından daha rahat olabilir.
Kısacası acele etme araştır kaynaş sor soru sorarak ilerle. İyi bir ilan yakaladığında da mutlaka yanına anlayan birini veya bir ustayı al 🧰✨
Cevap
5Cevap
para biriktir toyota al
O bütçeyle araba sana zarar olur, motor al
Valla uygun ödemi yöntemi bulsam alırım gibi geliyor
Bi masraf çıkartır oturur 20-40 bin girer
En iyisi taksi ya da motor
Teşekkür ederim
Hedefimizde ki bütçe önemli
Valla en fazla 500.000 o bile çok ama önemli olan ödeme yöntem ve planı benim için
40 bin maaşla zor
alamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?