u 2 ayMerhabalar.
Araba sürmeyi ehliyet kursunda öğrenmiş ve kendi arabamı aldıktan sonra becerimi geliştirmiştim.
Yapı olarak sakin ve maddi şeylere önem vermeyen birisiyim. Bu nedenle eşim ve çocuklarıma talim yaptırırken son derece sakin kalabiliyordum. Bizim aile bireylerinin direksiyon talimleri son derece verimli geçmişti. 😃
Yalnız dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var; bu soruda paylaşmış olduğunuz görseli trafik cezası yazılması için yeterli bir delil. 😃 Böyle bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan kişiler, son trafik düzenlemesinde de ciddi oranda artırılan bir trafik cezası ile karşılaşabilirler. Arabayı kullanan kişi tarafından çekildiği belli olan fotoğraflar, Karayolları Trafik Kanununun "Tedbirsiz ve saygısız araç sürme" başlıklı 73'üncü maddesinin ikinci fıkrasında düzenlenen "Seyir hâlinde cep ve araç telefonu ile benzer haberleşme cihazlarını kullanmak" cezası ile cezalandırılabilir. Söz konusu ikinci fıkra şöyle diyor;
"Seyir hâlinde cep ve araç telefonu ile benzer haberleşme cihazlarını kullanan sürücülere 5.000 Türk lirası idari para cezası uygulanır. Son ihlalin gerçekleştiği tarihten itibaren geriye doğru bir yıl içinde bu kuralın ikinci defa ihlal edilmesi halinde sürücülere 10.000 Türk lirası idari para cezası uygulanır. Son ihlalin gerçekleştiği tarihten itibaren geriye doğru bir yıl içinde bu kuralın üç veya daha fazla ihlal edilmesi halinde sürücülere her seferinde 20.000 Türk lirası idari para cezası uygulanır ve sürücü belgeleri her seferinde otuz gün süreyle geri alınır. Bu maddenin diğer hükümlerine uymayanlara 1.000 Türk lirası idari para cezası uygulanır."
Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. 😃
22 Yorumla- 2 ay
Yaaa ne güzel maşallah 👏👏🧿 açıklama ve bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 2 ay
Rica ederim. 🙏🌼
En İyi Cevaplar
- Arabalar konusunda 329 cevap paylaştı.
2 ayEhliyet almak eskiden çok çok zordu. 👍 şimdi kurslar açıldı aşırı kolay oldu. Ben 17 yaşımdan beri araba kullanıyorum. Buna rağmen 14 - 15 defa direksiyon sınavına girmiştim bişeyler vermediğim için. İstedikleri rakkamın iki mislisini harcadım ama bileğimin hakkı ile aldım. Askerlik sonrası da onu ağır vasıtaya çevirdim zaten. Çok kişiye araba kullanmasını öğrettim. Manüelciyim ben. Otomatikse kullanırım ama zaten otomatik arabaya gülüyorum ben. Koy ehliyeti direksiyona o kullansın arabayı 😂 neredeyse bu kadar kolay bişey bu. Yokuş yukarı dur geri kaymıyor araba. 😂 o kadar çok çeşit araba kullandım ki. Sağdan direksiyon dahi kullandım İngiltere de.. Araba kullanmasını öğretirken çok hassas ve anlayışlı olmak lazım. Çünkü o heyecanı hissedip onu bastırmak lazım. Yanlış ise bi daha tekrar , bi daha tekrar yapmak gerekiyor büyük bir sabırla hemde.. arabanın motorunda bizler kadar aşırı bilgiye gerek yok zaten. Artık çağırıyorsun çekiciyi gelip çekiyor. Ben motor kayışı kopardığında oraya kadın kilotlu çorap gerip çok gitmişliğim var 50 km tamirci bulmaya 😂😂👍
19 Yorumla- 2 ay
Harikasın maşallah 👏👏 🧿 kazasız belasız sürüşler dilerim 🙏
- 2 ay
Çok sağol Mavişim. 🙏🙏 kaza olayı farklı bişey ya. Olucaksa şayet , Allah yazdıysa istersen ağzınla kuş tut 😅 yine oluyor. Araçla 2 - 3 takla atmışlığım bile var 😅 önemli olan artık benim için o 2 - 3 saniyede tam refleksleri kullanarak en hafifini nasıl kurtarabilirim. 😅 son yaptığım kazada son 5 - 6 metre kala önüme fırladı aniden yan yoldan. Ve vites küçültüp gidip arka lastiğine çarptım. Onda hiç bir hasar oluşmadı. 😅👍
- 2 ay
Rabbim beterinden korusun inşallah 🙏
- 2 ay
Aminn 🙏 tüm herkesi , tüm yayaları da..
- 2 ay
Merhum Necdet Tosunun büyük oğlunun trafik kazasını hatırlar mısın. Maslakta 👍 karşı ters yönden gelen aracın lastiği fırlıyor ve öbür yolda giden rahmetlinin ön camından içeri giriyor. Rahmetli Erdal Tosun'un.. GORA da oynamıştı.. 👍
- 2 ay
Hayır hatırlayamadım maalesef 😌
- 2 ay
Allah herkesi korusun , cümlemizi korusun inşAllah. 🙏🙏
- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
- 2 ay
🙏🙏
2 ayAbim bana bi defa gösterip bir iki tarif etti, ondan sonra wınnn.. Tabi ufak tefek cizikler, hafif göçükler oldu bir iki gün ama çok şükür zorluk yaşamadım hiç.
Ama takip ettiğim Kadın bir ambulans şoförü var arada izliyorum.. Yani maşallah ❤️ yok böyle bir ustalık. Kimden öğrendiyse artık helal olsun. Allahım Kaza bela vermesin
12 Yorumla- 2 ay
Yaaa ne güzel maşallah 👏👏🧿
- 2 ay
Teşekkür ederimm 🌸
2 ayEhliyet almak sınav, kocadan öğrenmek ise sabır testi! Kurs hocası hata yapınca 'olur öyle' diyor, koca ise 'yandık bittik' moduna giriyor. Kesinlikle ikinci seçenek daha zor.
18 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 birde herşeye kızıp bağırıyorlar insan bildiğini de unutuyor şevkini de kırıyorlar
- 2 ay
Çok haklısın, o şevk bir kırıldı mı geri toplaması da zor oluyor. Araba kullanmak dikkat işi, huzur lazım.
- 2 ay
Oyuzden işte aklı olan varsa aile dışında birisinden öğrenmeli hem de kolay öğrenir hem de daha çok keyif alır
- 2 ay
Aynen öyle, işi ehline bırakmak lazım. Hem ilişki yıpranmıyor hem de öğrenme süreci çok daha keyifli geçiyor. Aklı olan maceraya atılmasın!
- 2 ay
Çok haklısın 👍🥰
- 2 ay
Kesinlikle canım, en güzeli huzurla öğrenmek. 🥰
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
- 2 ay
🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Ehliyet almak valla cennet, kocadan araba sürmeyi öğrenmek cehennem seviyesi 😂 Çünkü adamların çoğu “debriyaj frene bas direksiyonu kır” diyip susuyor, panik anında da bağırıyor 🙃
Ben babamdan öğrendim, tamirciydi. Küfür yoktu, sabır vardı. O yüzden trafiğe çıktığımda “çekil önümden” moduna girmiyorum pek ama bazıları baya zorluyor 😅 Sen gayet güzel kullanıyorsun bu arada, direksiyon tutuşun bile özgüven akıtıyor 🚘✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 2 ayEhliyet kursunda öğrenmek daha iyi bence.
21 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 aklı olan varsa aile dışında olan birinden öğrensin en kolay yolu bu
Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Babamdan araba sürmeyi öğrenmek daha zor olduğu için temel bilgiler dışında hep kendi kendimi geliştirdim
24 Yorumla- 2 ay
Ya semihim seni okadar iyi anlıyorum ki 😂 ilk bende babamdan öğreniyordum adam herşeye bağırıp çağırıyor ne yapacağımı da şaşırıyorum normalde zaten agresif bir adam 😂 ben hiç istemiyordum zaten ondan öğrenmeyi huyunu bildiğim için, ozamanlar karşı da gelemiyoruz tabii kuzu kuzu gidiyordum mecbur 😂 baktım olmuyor öyle sürekli laf isitiyorum en sonunda abime dedim abi nolur sen öğret geceleri çıkalım filan diyince abim öğretti sağolsun o daha olgun sakin bir kişiliğe sahipti ne derse hemen kapıyordum çok şükür ilk seferde de aldım zaten , büyük bir kazam vss hiç olmadı şuana kadar da , çokta dikkatli kullanırım denem oki sinirli ve agresif bir insandan gercrkten ogrenilmiyor tam tersi şevkini de kırıyor
- 2 ay
Amin canım cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah 🙏🥰 teşekkür ederim 🙏
Araba sürmek pedala basmak ve direksiyon çevirmekten ibaret. Önemli araç ve çevre hakimiyetine sahip olabilmek. Bu da deneyim ve özveri ile olur birisi öğretemez.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍
2 ayBabam öğretti, köyde boş arazilerde sürdürürdü hep. Canım babam, Allah anne babalarımızın eksikliğini göstermesin🖤
23 Yorumla- 2 ay
Yaaa ne güzel maşallah canım 👏👏👏🧿 kazasız belasız sürüşler nasip olsun inşallah 🙏🥰
- 2 ay
İnşallah ablacım cümlemize 🥰🙏❤️
- 2 ay
🙏🥰❤️
2 ayAile büyüklerim sağ olsun hepsini öğretti zorluk çıkmadı 😃
24 Yorumla- 2 ay
Zorluk çıkartmadılarsa çok çok iyi 👍🤣 bana babam öğretti gel bana sor birde sevkim kırıldı resmen 😂 herşeye kızıp bağırıyordu n ufak hatada
- 2 ay
Ben ilk başta söyledim bağırırsanız iner giderim dedim 😄 onun için tatsızlık çıkmadı xd seni tebrik ediyorum helal olsun 👏🏻 yine de öğrenmişsin😄 Allah kaza bela vermesin
- 2 ay
Amin canım cümlemize inşallah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah. teşekkür ederim 🙏🌸
- 2 ay
Amin inşallah 🙏🏻 rica ederim ne demek 🙂🫡
Küfür yemek isteyen kocadan öğrensin ahshs,
23 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 ya ne zor iştir ya valla insan bildiğini de unutur birde insanın sevkinide kırarlar 😂
- 2 ay
Dimi ama 😂 doğru söylüyorsun
Bence aileden biri öğretmemeli dışardan biri öğretmeli en azından insan öğrenirken paniklemez
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 araba sürmeyi öğrenmek isteyen aile dışında birisinden öğrenmeli hem daha kolay öğrenir hem daha keyif alir
Ehliyeti alın zaten bizi arabadan depikleyip atıyorsunuz. Ama lütfen şu mereti trafikte düzgün kullanın 😅
12 Yorumla- 2 ay
Bence kadınlar çok dikkatli kullanıyor bence 😂
Arabalar konusunda 311 cevap paylaştı. Heh babamdan öğrendim ben (14) adam bana öğretirken beni 10 yıllık şoför sanıyordu bir de 4x4 ısuzu d max da öğretti dmldls
17 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 babalar ogretince zor ya , insanın sevkinide kırarlar herşeye kızıp bağırıyorlar , insan bildiğini de unutuyor
- 2 ay
Haha 🤣 haklısın valla bir günde hepsini nasıl öğrenelim bizde acemiyiz sonuçta birde bağırıp çağırıyorlsr sonra
- 2 ay
Aman aman en güzeli aklı olan aile dışında birisinden öğrensin hem daha kolay olur hem daha keyifli olur
- 2 ay
Ne güzel maşallah 👏👏🧿
2 ayBen ehliyet kursuna yazılana kadar kimseden ders almadım, derslerde de saddce hocalarından ders aldım e şu an fıstık gibi araba sürüyorum
13 Yorumla- 2 ay
Ne güzel maşallah 👏👏🧿🥰 rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah 🙏
- 2 ay
Amin hepimize inşallahj
- 2 ay
🙏🥰🌺
- Arabalar konusunda 325 cevap paylaştı.
2 ayBen direksiyona geçsem Allah bilir nereye giderim 😅
Bir ara sürüyordum bıraktım. 🤦🏻♀️
12 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 yok yok yapmazsın merak etme sana öyle geliyor şu an otur direksiyon başına çokta güzel sürersin
- 2 ay
😂
Abla ilk acemilik zorlandim. Ama şimdi tek elle bile kullanabilirim. Söförlügüm mükodur djjd
13 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👍👏👏🌸💖 maşallah çiçeğime kazasız belasız sürüşler nasip olsun inşallah 🙏
- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰
Ehliyet almak kolay bence. Eşim yok bu yüzden zor mu bilmiyorum.
13 Yorumla- 2 ay
Eşten öğrenmek çok çok zor oluyor 😂 akli olan aile dışında birisinden öğrenmeli hem daha kolay olur hem keyif alır
- 2 ay
Aman en güzelini yapmışsın bende babamdan ogremistim
2 ayKocadan araba sürmeyi öğrenmek yanında ehliyet almak çocuk oyuncağı
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 çok doğru söylüyorsun
2 ayEn iyisi ehliyet kursunda öğrenmek ben öyle yapmıştım zamanında😂
116 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 araba sürmeyi aile dışında birisinden öğrenmek hem daha kolay he daha keyifli olur
- 2 ay
Aynen öyle aile bireyleriyle öğrenirsen daha çok stres yaptırır😂
- 2 ay
Daha çok soru bekliyoruz hanımefendi sorularınız harika tıpkı sizin gibi🌹🤗😂
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 eşten babadan özellikle ogrenirsen herşeye kızıp bağırıyorlar insan bildiğini de unutuyor 🤣 birde şevkini kırıyorlar
- 2 ay
Aynen öyle o yüzden en sağlıklısı kursta öğrenmek kimse seni yadırgamaz eleştirmez en azından😂
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 ya önceden günde 6 soru açıyordum fakat çok bildirim ve yorum gelince bir müddet sonra insan sıkılıyor oyuzden biraz soru sayısını azalttım
- 2 ay
Rica ederim sende haklısın valla ama cevaplamayı en çok sevdiğim sorular senin soruların🌹🤗
- 2 ay
Cevap veriyorum efenim 😂
https://voca.ro/1146LP8pih7r - 2 ay
Rica ederim hanımefendi valla haklısın fenomen olmak da zor iş ama her fenomen böyle ilgili değil sen gördüğüm en iyi fenomensin eşsizsin benim için😂
- 2 ay
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😂
- 2 ay
Rica ederim efendim tam bir hanımefendi ya🌹❤️😂
- 2 ay
🙏😊🌸
- 2 ay
Valla böyle bir hanımefendiyi tanımak isterim açıkçası😂
- 2 ay
Tabi sizin için de bir mahsuru yoksa efendim😂
- 2 ay
Tanırsın inşallah acelen ne 🤣
- 2 ay
İnşallah diyelim valla çok isterim memnun olurum efendim❤️😂
2 ayaraba sğrmeyi köyde traktör üzerinde öğrendim. ilk arabam toros tu
12 Yorumla- 2 ay
Yaaa ne güzel maşallah 👏🧿
- 2 ay
sağol
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Kocadan arabayı öğrenmek daha zor kendimden biliyorum 😅
110 Yorumla- 2 ay
Hemde nasıl zor olur 😂 aklı olan aile dışında birisinden öğrensin
- 2 ay
Keşke sürekli kullanma imkanı olsa çok iyi olurdu
- 2 ay
Kullansa bir iki hemen alışır zaten
- 2 ay
Haklısın ona zaman zaman ayırmak gerekiyor
- 2 ay
Hadi bakalım Umarım inşallah 🙏🌸🌹
u 2 ayEşten öğrenmek zor olabilir aynı zamanda zevkli de olabilir.
16 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle çok zor oluyor 😂 insanın sevkinide kırarlar herşeye kızıp bağırıyorlar
- 2 ay
Gülü seven dikenine de katlanır sjsku
- 2 ay
Mecbur olunca öyle oluyor 😂
- 2 ay
Koşulsuzca sevmek bunu gerektirir sjsjsh
- 2 ay
Evet 👍😂
- 2 ay
😀
2 ayKocadan araba sürmeyi öğrenmek ama her koca için geçerli değil 🙂
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli aile dışında birisinden öğrenmek
Araba sürmeyi bilmiyorum kocadan öğrenmek zordur muhtemelen
14 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle çok zor oluyor, öyle araba sürmeyi öğrenmek istersen kesinlikle aile dışında birisinden öğrenmeli hem daha kolay olur hem keyif alırsınız
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋
2 ayTanidik biryle asla yapilmamali bence profesyonel olmali
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 aile dışından biri tarafından daha kolay öğreniliyor
Ben henüz bilmiyorum. Nisanda kursa başlicam kaydımı yaptım 🥹🥹
14 Yorumla- 2 ay
Ya ne güzel umarım alırsın inşallah 🙏 sana tavsiyem araba sürmeyi aile dışında birisinden öğren konu komşu kuzen akraba arkadaş vss çünkü aile bireylerinden öğrenmek gerçekten çok zor birde sabırlı ve sakin değilse kafan çok karışır şevkin kırılır
- 2 ay
Hadi inşallah diyelim 🙏🤗🌸
2 ayOo Maşallah Sübhanallah Mercedes Benz kullanıyorsun 🧿🌷
12 Yorumla- 2 ay
🙏🙂💮
- 2 ay
Her kiminse Allah kaza, bela vermesin Amin 🤲
Bu aralar en zoru benzinliye uğramak ne zamlar geliyor ya 😂😂
13 Yorumla- 2 ay
Ya hiç sorma cep yakıyor yemin ederim 😂
- 2 ay
Zıplıyor resmen 😂
Oo en sevdiğim mercedes bide verde bi tur gezelim ya 😂😂😂
11 Yorumla- 2 ay
Haha 😂
2 ayKocadan araba öğrenilmez onu belirteyim.. Yuvan dağılır..
13 Yorumla- 2 ay
Bilmezmiyim 😂 ablam eşinden öğrenmişti her akşam sürüşe birlikte çıkıp kavga dövüş eve geliyorlardi 😂 ablam bir saat dert yanardı bununla gidilmez edilmez herşeye bağırıyor güzellikle anlatmıyor bildiğimi de şaşırıyorum diye 😂
- 2 ay
Sürücü kurslarına sabırlı oldukları için para ödeniyor.. :) Kolay iş değil öğretmek.. Bir de araba eşinin olunca, canı yanıyor.. :))
- 2 ay
Doğru söylüyorsun haklısın gerçekten sabır istiyor
2 ayBen kasaptan ögrendim
Araba kasabıyıdı kuzenim🤣🤣
12 Yorumla- 2 ay
İnşallah yolda filan denk gelmem sana ben sağıma soluma da bakmam zaten 😂
- 2 ay
Gelme gelme 🤣🤣Arabama yazık
2 ayAklı olan kocadan ehliyet eğitimi mi alır ablacim be
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 bırak onu sevkini de kırarlar
Bir bayanın kocasından araba sürmeyi öğrenmesi daha zor bence 😃
19 Yorumla- 2 ay
Hemde nasıl 😂 en güzeli aile dışında birisinden öğrenmek
- 2 ay
Ben dulum , araba sürmeyi abimden evlenmeden önce öğrenip ehliyetimi almıştım zaten
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 2 ay
Yine atamazdiniz 😂 dm kapalı çünkü özelde aktif bir insanda değilim zaten
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋
2 ayTrafikte araba süren kızlarla karşılaşmak daha zor ve korkunç
12 Yorumla- 2 ay
Deme öyle deme öyle 😂 alınıyoruz ama
- 2 ay
maalesef öyle 😀
- Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı.
2 ayArabayı ehliyet sürmüyor. Herkes ehliyet alabilir ama her ehliyeti olan araba kullanmayı beceremez. Dolayısıyla ehliyet almak değil araba kullanmayı öğrenmek daha zordur.
00 Yorumla
s 2 ay3-4 sene oldu da alalı babam düz yolda herkes gider g*tüne güveniyorsan diyip uçuruma ve yokuşa verdi
00 YorumlaGenel olarak erkeklerden öğrenmek sıkıntı
11 Yorumla- 2 ay
Hemde nasıl 😂 oyuzden aile dışında birisinden öğrenmek en kolayı , hem daha çabuk öğrenirsin hem keyif alırsınız
2 ayKocadan arabayı sürmek
11 Yorumla- 2 ay
Offf hemde nasıl zor oluyor 😂 akli olan varsa aile dışında birisinden öğrenmeli
Kocadan arabayı sürmeyi öğrenmek
15 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok doğru 👍😂 aklı olan varsa aile dışında birisinden öğrenmeli
- 2 ay
Evet 👍😂
- 2 ay
Çok doğru söylüyorsun
Araba Mercedes ise imkânsız🙂
12 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 kocalar vermez zaten arabasını
Kocadan ogrenmek
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Ikiside zordur heralde
12 Yorumla- 2 ay
Eşten öğrenmek en zorudur
u 2 ayKocadan öğrenmek zordur bence 😄
11 Yorumla- 2 ay
Offf hemde nasıl zor oluyor 😂 aklı olan aile bireylerinden öğrenmesin zaten 😂
Ben kendim baka baka öğrendim ula
13 Yorumla- 2 ay
Ya ne güzel maşallah 👏👏👏🧿
- 2 ay
Rica ederim 🙋
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Babamdan öğrendim
13 Yorumla- 2 ay
Süpersin 👏👏
- 2 ay
Rica ederim 🙋
2 ayeşten öğrenmek daha zordur bence
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂
Kocadan araba sürmek daha zor arkadaşım.
11 Yorumla- 2 ay
Evet çok zor oluyor 😂
Gizli Üye(36-45)2 ayKızlara babaları öğretsin araba sürmeyi kocalarına bırakmasınlar
12 Yorumla- 2 ay
Babadan öğrenmek te zor ya 🤣
Cevap sahibi2 ayBen o anlamda söylemedim baba evinde öğrensin diye
2 ayKocadan araba sürmeyi öğrenmek :)
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 2 ay
:)
- Arabalar konusunda 368 cevap paylaştı.
2 ayKocadan öğrenmek.
12 Yorumla- 2 ay
Bugün kadın servis şoförü gördüm. Helal olsun valla.
- 2 ay
Çok var canım bayan otobüs şoförü de var gerçekten takdir etmek gerekiyor
2 aykocadan araba sürmeyi
11 Yorumla- 2 ay
Hemde nasıl zordur 😂 insanın sevkinide kırarlar
Arabalar konusunda 497 cevap paylaştı. kocadan araba sürmeyi öğrenmek
11 Yorumla- 2 ay
Hemde ne zordur 😂
2 ayBenim babamın ehliyeti yok ben şöförlüğü annemden öğrendim 😁😁😁Ehliyeti 2012 civarında almıştım
00 Yorumla
2 ayAraba kullanmayı tamamen sürücü kursunda öğrendim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKocanız öğretene kadar vermeyin 😂😂😂
11 Yorumla- 2 ay
Bencede
- Arabalar konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayKocalar öfkeli ya
11 Yorumla- 2 ay
Off hemde nasıl 😂 en güzeli aile dışında birisinden öğrenmek
2 ayKocadan araç sürmeyi öğrenmek
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 aklı olan varsa hiç kocadan araba sürmeyi öğrenmesin
2 ayBen kendim kendime öğrendim :)
19 Yorumla- 2 ay
Bak yine soruyu beğenmeden yorum yazmışsin 😂
- 2 ay
Yaaa ne güzel maşallah 👏🧿🧿 rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah 🙏
- 2 ay
Ben senni her şeyini beğeniyorum ki sadece soru olsa iyi :)
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 ama soruyu beğenmeniz de bizim için önemli
- 2 ay
Beğendim ki bi insan nasıl bu kadar güzel soru sorar
- 2 ay
Haha 🤣 senin gömleğin yırtıla emi benide güldürdün hee 🤣
- 2 ay
Sen gül de benim gömlek feda olsun :)
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 2 ay
rica ederim <3