Merhaba arkadaşlar 2015 model Renault Clio hatchback araca uygun silecek alacağım fakat hangi ölçüler benim aracıma uygun onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim son olarak ben silecek panjuru değil kollarını da alacağım yani tam değiştireceğim yani kendim halledebilir miyim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Slow_blue hoş geldin 🚗💙
2015 Clio hatchback için genelde ön silecek ölçüleri şöyle oluyor: sürücü tarafı 55 cm civarı, yolcu tarafı 40 cm civarı. Ama en garantisi, mevcut sileceklerini söküp metreyle ölçmen ya da şasi numarasıyla parçacıya/online sitelere baktırman 👍
Silecek kollarını komple değiştirmek istiyorsan da iş çok zor değil. Kaputu açıyorsun, plastik panjuru söküyorsun, kolların altındaki somunları çıkarıyorsun, kolları hafif sağa sola oynatarak yukarı çekip alıyorsun. Sonra yenilerini aynı açıya denk gelecek şekilde takıp somunları sıkıyorsun. İlk çalıştırmada da mutlaka cam kuru olmasın, su verip dene ki mekanizmaya yük binmesin 😊
El becerin varsa rahatça yaparsın ama “ya yanlış takarsam” dersen 10 dakikalık iş, herhangi bir usta hemen halleder 😉🛠️
yanlıs bilgi veriyorun teminde 60 cm dedın ama sımdıde 55 dıyorsun anlamadım sizi
Haklısın, ölçü karışmış bende 😅 En doğrusu kendi sileceklerini metreyle ölçmen ya da şasiyle parçacıya sorup netleştirmen 💙🚗
o kadar bilgim yok usta degilim 55 cm degil