Benim de arabam var ama profilime araba fotoğrafı falan koymuyorum be bileyim çeşit çeşit temizlik bezlerim yok😂 Nasıl bir bağ bu. Çok tuhaf geliyor
3 ay
Benim de arabam var ama profilime araba fotoğrafı falan koymuyorum be bileyim çeşit çeşit temizlik bezlerim yok😂 Nasıl bir bağ bu. Çok tuhaf geliyor
Benim var aşırı severim arabları ve evet çok çeşit bez vardır kapı cepliklerim bezlerle doludur ayrıca 2 farklı (Portakal ve limon) kokuya sahip parlatıcım lastikler ve plastik alsam için ayrı parlatıcılarım var. Müzik sistemi jantları lastikleri hepsini de ayrı ayrı seçip taktırdım. 1 takımda fazladan yedeğim vardır. Ön camda ve arka tavanda da oyuncaklar asılıdır. Bir hobi benim için şöyle diyim ben bir sanatçıysam mesela ressam isem oda be tuvalim gibi düşünün her bir detayı ayrı ayrı beni yansıttığını düşünüyorum insanların ilgisini çekip içine oturup resim çekinmeleri, önünde resim çekinmeleri beni mutlu ediyor. 🤭
Niye hastamısın?
Etrafımdaki insanlar da seninle aynı fikirde. Ben öyle olmadığını düşünüyorum. Benim için ulaşım aracı olmaktan çıkmış durumda ne yazık ki. Bu duruma bir çok kişinin ilgisini olduğunu düşündüğümüz kadar nefret ve öfkeyle bakan toplum da var her ikisini de anlayışla karşılamaya çalışıyorum.
Allah korusun neyin üzerine çok düşersen Allah onunla imtihan ediyor dikkat et
Bunun erkek ya da kadın olmak ile alakası yok Bu bir kişilik ve ruh meselesi Bazı insanlar ellerindeki arabaya ya da şeye ilah muamelesi çekiyorlar hastalıklı bir ruh haline sahip olmanın dışa vurumu Bence bu altı üstü arabadır Hilal açtırmanın ne lüzumu var
Bunu en iyi ben açıklarım herhalde 😂 Babam tamirciydi, çocukluğum sanayide geçti. Arabayla bağ çoğu erkek için “oyuncak + özgürlük + ego paketi” gibi 🤭
Direksiyona geçince kontrol onda, hız onda, makineyle bütünleştiğini hissediyor. Profiline koyuyor çünkü “bu benim alanım” demek istiyor. Biz nasıl saçımıza, ojesine takan kızlar olabiliyorsak onlar da jantına, paspasına, bezine takıyor 😅 Normal yani, sadece doz kaçınca komik oluyor 💁♀️🚗✨
Cevap
10Cevap
Herkes degil ya. Misal ben kedim uğraşıp yıkamam bile bazısı buna bayılıyor yalıyor arabayı resmen.
Ayyy sorma benim abimin çeşit çeşit temizlik malzemeleri ve bezleri var.
Yıkamaya bile vermiyorum abime yıkatıyorum. Özene özene yıkıyor😂
Kafayı yemiş
Doğru
Aman yağmur yağacak gerek yok
Daha dün yıkadım temizledim. Şimdi yağmur yağıyor 😄
Travma resmen
Araba onun en yakin yoldaşı çünkü, araba iyi olursa oda iyi olur
Benim de var ama ben olmadan bağ kurmuyorum. Ayağımı yerden kessin beni getirsin götürsün yeter
Bakımlarını yaptırırım ancak yok modifiye yaptırayım yok şunu alayım yok bunu alayım yok bende
Bende koymadım profile hiç. İnstagrama falan da koymadım.
At avrat silah
atalarımızdan geliyor bu düşkünlük
Şahsen banada tuhaf geliyo🤔
bakmazsan seni yolda bırakır
Bakımlarını yaptırırım kesinlikle ona dikkat ederim
annem derdi nasılsa yine batıyor zırt pırt temizliyon derdi bende ona evde zırt pırt batıyor ama hep temizliyon derdim :D
Ev farklı yollar farklı. Araba çok fazla kirleniyor
sürekli temizlenmeli. psilik bile zarar sonucta
Ayagımı yerden kessin yeter
Aptallik
Yuvası gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?