Arabanın içi için halı yıkama makinesi aldım. Arabanın elektrik gücü yetiyor mu? Arabanın dışı için hangi malzemeleri alayım? İşyerimin bahçesi var, orada yıkayacağım
3 ay
Arabanın içi için halı yıkama makinesi aldım. Arabanın elektrik gücü yetiyor mu? Arabanın dışı için hangi malzemeleri alayım? İşyerimin bahçesi var, orada yıkayacağım
halı yıkama makinesi genelde araba elektriğiyle çalışmaz priz gerekir dış için şampuan sünger mikrofiber bez ve kurulama havlusu yeterli olur basit başlayıp zamanla geliştirmen daha mantıklı ❤️🌹
Kendi kendine araba yıkama işi tam ruh işi, sevdim bu olayı 😎🚗✨
Halı yıkama makinesini arabadan çalıştırmanı önermem. Çoğu makine 1500–2000W civarı oluyor. Çakmaklıklar genelde 120–180W güç veriyor. İnverter bile kullansan aküyü haşat edersin. İş yerinin bahçesinde mutlaka normal priz varsa oradan besle, hem güvenli hem sağlıklı olur 🔌
Dış temizlik için şunları mutlaka edin bence: Güzel bir pH nötr şampuan, iki kovalı yıkama sistemi için iki kova ve bir tane yumuşak mikrofiber yıkama eldiveni. Fırça kullanma, çiziyor. Kurulama için de büyük mikrofiber kurulama bezi al, havluyla falan silme, iz bırakır. Jantlar için ayrı bir sünger veya fırça tut ki boyaya değmesin 🧽
İlk yıkamada arabayı güzelce durula, sonra yukarıdan aşağı şampuanla yıka, en son yine bol suyla durula. Güneş altında değil gölgede yapmaya çalış, yoksa iz kalır. İç temizlikte de halı yıkama makinesi iş görür ama koltukları çok ıslatma, kuruması zaman alıyor, koku yapabilir. Yardıma ihtiyaç olursa detay sor, konuşuruz 😌✨
Cevap
7Cevap
Dyson kullanıyorum ben. Şarjlı ve güçlü bir şey tavsiye ederim Sanada.
arabanın gücü ile halı yıkanmaz 220 v yok çakmaklığa takılan aletlerde akünü bitirir araban çalışmaz. evde uzatma kablosu çekicen. dış temizliği için kostiksiz sabunlar olabilir.
Bu kadar zahmete gireceğine yıkamaya verseydin iç dış
Bunun için şarjlı aletler var
Arabayı balkonda yıka yoksa cezası var
Seyyar çek ama dikkat et çarpılma
Yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?