Ehliyeti aldık. Yola tek çıkayım markete kadar dedim farları unutmuşum😵💫 bir de ufaktan kaldırıma çıktım
3 ay
Köye giden yolun üzerindeki bir arazide araba kullanıyordum hava yeni kararmak üzereyken çamura girmeyeyim diye genişten alırken tamponu telleri destekleyen demir direğe sürtmüştüm.
Aşırı tatlı bir klasik yapmışsın 😅 Far unutmak acemi sürücülüğün imza hareketi zaten. Benim ilk tek başıma çıktığım gün silecekleri açacağım diye sinyal kolunu çekip uzunları yakmıştım. Gece değil gündüz! Millet bana yol veriyor sanıyorum meğer göz alıyormuşum 😂 Bir de park ederken aynaya fazla güvenip jantı kaldırıma sürtmüştüm. Babam duysa kalbinden giderdi. İlk hatalar efsane olur. Şimdi direksiyonda özgüven mod açık 🚗✨
Normal mi bu hatalar ben baya üzülüyorum
Üzülme yaa bunlar sürücülük şan madalyası 😅🚗 Sen öğrendikçe ustalaşıyorsun zaten, direksiyon hatayla güzelleşir ✨🔥
Cevap
8Cevap
Sakin sakin yolumda giderken bir anda çığlık atıp korkuyorum demiştim halbuki etrafımda araba falan da yoktu yol boştu 😅😅
Ay bir şey diyim mi o korku bana da geliyor. Neden böyle ne kadar sürede geçti
Ankaradan boluya gitme cesaretine bulundum arabadakiler hatim indirdi
Helal olsun bak iyi cesaret ve deneyim
Neyde zorlandın
Ankara şehir içi trafiğinde yolları bilmediğim için navigasyona bak yola bak derken zor oldu
El frenini indirmemiştim ya farsız yola çıktığımda oldu
Oluyor demek ki bunlar😊
İnşallah ben iyi sürücü olurum aynalara bakıyorjm ama çok yeni heycanlanıyorum
Vites atarken direksiyon da vitesle aynı yöne döndü
bende farları açmadan akşam vakti gidiyom mahalle arasına diyom niye kimse çekilmiyor hahaha :D
5-6 tane teyze vardı kimse sallamıyo lan diyom niye kimse çekilmiyo çocuklar felan var yanlarında ben körmüyüm neyim farı görmüyom
Ayy evet ben çok utandım🫣😂😂
Normal demek kii
ben utanmadım :D
ben iki araç arasına prk etmeyi beceremediydim :dsdfsdf
Onu hala yapamıyorum sorma😂ne kadar sürede nasıl öğrendin
doktor parking oyna zamanla başarırsın
Pratik yaparsaniz pekişir birde yanınizda birisi olsun
Ters yönde ilerlemek 😃
Noldu sonra 😅😅
Bol bol rahmet duası aldım 😂
El freni indermeden gittinmi :))
Onu yapmadım ya