Arkadaşlar ben yakın zamanda kendi aracımı sattım daha iyi bir araç almak istiyorum. Fakat daha iyi bir araç için biraz kredi çekmek gerekiyor. Siz olsanız ne yaparsınız?
Kredi çekip araba almak mantıksız. Kredi demek borç demek borç demek stres sıkıntı demek. Stres ve sıkıntı içinde borçlanarak aldığın arabaya ne kadar keyifli binebilirsin ki
bence kredi çekip daha iyi araç almak pek mantıklı olmuyor. faiz oranları yüksek olduğu için kredi maliyeti araç değerinden fazla olabilir. yani 2-3 sene sonra aynı aracı düşünüyorsan 1-2 sene daha bekleyip nakit parayla almak daha iyi olabilir. tabi ki bu senin mali durumuna ve planlarına bağlı. eğer ac
Kendi aracımı sattım 1 hafta civarı oluyor yeni araç alacağım 2/3 ay içerisinde ama acelem yok bir aracım daha var kararsız kaldım faiz yüksek acaba altın yapıp sene sonu mu alsam diye düşünüyorum.
Aracı satmışken yükseltme fikri insanın kanını kaynatıyor biliyorum 🚗🔥 Ama kredi işi biraz hesap kitabı sever. Çekeceğin kredi seni zorlamayacaksa, taksitler keyfini kaçırmayacaksa mantıklı olabilir. Çünkü araba keyif işidir ama stresle sürülmez 😎 Faiz oranlarına iyi bak, toplam geri ödeme can yakıyorsa biraz daha beklemek de güçtür. Direksiyon başında huzurluysan en doğru kararı vermişsindir 🛣️✨
Bir tane iş var yakın zamanda onaylanırsa öyle yapacağım. Kendi arabamı satıp kardeşime verdim parasını ev alabilsin diye. 2/3 aya kadar bana geri ödeyecekler