2 ay

Opel corsa 1.4 97 model araba küçük bir araba mi sizce?

27 yaşındayım 20 yaşındaki kız kardeşimle ilk arabamızı aldık ikimiz para koyduk teyzemizin kızları var büyük olan 24 diğeride 20 bunlar bize hayırlı olsun demediler 1 yıldır aramız bozuktu konuşmuyorduk biz konuştuk bunlar 3 saatlik yoldan geldiler dedemlerde görüştük oturduk canım sıkıldı falan dediler onların düşmanlığına rağmen ben de hadi çarşıya gidelim dedim bunları aldım arabaya hiç araba hakkında bir şey demiyorlar ne hayırlı olsun ne de güzelmiş gibisinden markete girdik ben bunlara bir şeyler aldım neyse çarşıya girdim arabadan indik 20 yaşındaki teyzemin kızı sen büyüyünce araba mı olcan dedi, ben de kim arabaya mı diyorsun dedim öbürü de o kadar da küçük değil aslında dedi ben de ben alışmak öğrenmek için küçük araba aldım yoksa büyük araba alacaktım öğrenmek için ilk böyle küçük alacaksınız dedim sonra uzun bir araba modelini örnek gösterdim Zeynep çok mu küçük geldi ablam dedim cevap vermiyor sonra da hatta bizim araba turuncu ya şu anda mandalina büyüyünce portakal olacak dedim cevap vermediler siz olsanız ne derdiniz? Ben benden 7 yaş küçük bir kızın dediğini taktım çünkü bize düşman gibi oldular ve annemiz babamız boşanalı 10 yıl oldu babamızla 5 yıldır görüşmüyoruz her işimizi kardeşimle kendim hallediyorum büyük sorumluluklarım var bir de otu boku bahane edip sorun çıkartıyolar bizi manipüle ediyolar onca derdimin içinde kardeşim gibi gördüğüm insanlarla uğraşıyorum keşke Allah'a çok şükür kimseye muhtaç olmadan kendi emeğimizle gücümüzle aldık boyutu bizim tercihimiz gayet ideal deseydim benim cevaplar o küçücük kızı takıyor gibi oldu biraz
Opel corsa 1.4 97 model araba küçük bir araba mi sizce?