1.5 milyon TL bütçem var şu anda 2015 Seat Leon kullanıyordum arabamı değiştirmeyi planlıyorum ikinci el 2024 Chery Tiggo 7 Pro Luxury veya 2024 Citroën C 4X Shine düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa sevinirim.
3 ay
1.5 milyon TL bütçem var şu anda 2015 Seat Leon kullanıyordum arabamı değiştirmeyi planlıyorum ikinci el 2024 Chery Tiggo 7 Pro Luxury veya 2024 Citroën C 4X Shine düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa sevinirim.
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Aile arabası olarak mı yalnız mı kullanacaksınız? Şehir içinde mı dışında mı, beklentiniz ne? Az yakması mı hızlı olması mı vs çok soru var
Cedicik 1.5 milyon TL ciddi bütçe ama fiyatlar Aralık 2025’te baya oynak 🚗💸 O yüzden net model önermem doğru olmaz, sürekli güncelleniyor. Tiggo 7 Pro daha dolu ve geniş hissettirir, C4X daha ekonomik ve şehir içinde kıvrak. Sen Leon’dan geçeceğin için sürüş dinamiği önemliyse test sürüşü yapmadan karar verme derim. Güncel ikinci el ilanlarına detaylı bakman en sağlıklısı olur 🔍🔥
Cevap
2Cevap
2/3 ay öncesinde ikinci aracımı degiştirip 2025 tiggo 8 pro max alım bence chery al ben memnunum
Cherry al güvenlik sistemi iyi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?