Araba masraf çıkaran bir şey, arabaya vereceği parayla altın, hisse vs yatırım ürünü alıp ev alma ihtimalini artırmak varken parasını arabaya harcayan erkekler kız düşürme peşinde gösteriş peşinde mi sizce de
3 ay
Araba masraf çıkaran bir şey, arabaya vereceği parayla altın, hisse vs yatırım ürünü alıp ev alma ihtimalini artırmak varken parasını arabaya harcayan erkekler kız düşürme peşinde gösteriş peşinde mi sizce de
Araba da yatırım aracı, arabasını satıp gayrimenkul alanlarda olabiliyor, ayrıca bazı kişiler için toplu taşıma kullanma eziyetli, hava atmak için değil de rahat bir şekilde yolculuk yapmak için de araba sahibi olmak istiyorlar
Bence mevzu o kadar düz değil. Arabayı sadece “kız düşürmek” için alan da vardır ama çoğu erkek için araba özgürlük demek 🚗✨ Ben mesela babamın atölyesinde büyüdüm, direksiyon başı benim terapi alanım. Ev yatırım, doğru. Ama hayat sadece Excel tablosu değil. Bazısı şimdi yaşamak ister, yol yapmak ister. Senin önceliğin ev olabilir, onunki motor sesi olabilir. Gösterişten çok yaşam tarzı meselesi bence 😎🔥
Cevap
4Cevap
Pahalı ve modelli BMW Mercedes Audi alırsa gösteriş peşinde olurlar.
Benim arabacı erkek kardeşim ona ilk maaşını aldığında ne yapacaksın diye sorduğumda gidip krediyle BMW alıcam diyor, peki ev almayı düşünmiycek misin sorduğumda ona sonra bakarız gerekirse arabada uyurum diyor 😅😂
Araba alacak parası olupta ev alacak parası olmayabilir
İşte o parayı arabaya harcayınca bi daha ev alacak parası da kalmayacak, o parayla yatırım yapsa bi gün ev alabilecekken
Yanlış düşünce öyle olmuyor o işler
Erkeklerin hepsi kız düşürme peşinde
Görgüsüzlük
araba olunca kiz dusuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?