230.000 km de hiç tüp takılmamış. Görüntüsü ve problem açısından nasıldır. Baş ağrıtır mı yarın gidip bakmayı düşünüyorum? Fikirlerinizi yazabilir misiniz?
Yol tutuş hariç içerde özellikle ön taraf adeta doblo genişliğinde yakıt derdi yok bakımı ucuz ama asla unutma yol tutusu yok bu arabayı almayı düşünüyosan lastiklerin mutlaka ama mutlaka A sınıf bir lastik olmasına önem ver basit C kalite markalarla virajda bi bakmısın dümdüz karşıya gecersın
0
11 Yorumla
Soran
4 ay
Tesekkur ederim dikkate alacagim abi. Zatem oyle turlamak a dan b ye gitmek icin bakiyodum
Tutulan ve herdaim sorunsuz olan 1,4 hdi ama 1,6 lardada cam tavanlı olan 2000-2006 arası olanlar tutuluyor 1,4 hdi inin asıl tutulma sebebi en basta bagaj çünki simit lpg tankı gibi bi dert olmadıgından bagaj sana ait zaten küçük bagaja sahip bi araba adına önemli ikincisi ise yakıt tuketimi bugunki sıfır araclarda bile zor elde edilen bir veri ve sorunsuz enjektör pompa sağlam olsun motor 500 bin km görüyor benzinli modellerde ne yaparsan yap hem km ömrü daha kısa lpg ve yapılıs sekli kaynaklı hemde yakıt tuketimi lt olarak fazla artı bagaj sorunu
Bu benım arabam değil ki ben izmirdeyim sadece bir örnek olarak atıyorum özellikle 1,4 hdi cam tavanlı veya felıne modelleri dolu oldugundan daha ön tercihin olsun unutma parasının hakkını veren araba 206
Tesekkur ederim zaten maddi durumum olsaydi 207 bakacaktim ama piyasa malum. 206 1.4 hdi bakmaya devam edeyim biraz. Kesinlikle ilan atmanizdada yanlis anlasilacak bir durum yok. Cok tesekkur edeirm
İdare eder. Alırken motorunu iyi baktır. Ayrıca mutlaka tavanın düzgün çalışıp çalışmadığını bak çünkü bunlar çabuk su kaçırıyor ve arabadan soğutur bu problem. Ayrıca bu fiyata Clio, Fiat Palio falan alabilirsen onları al. Çünkü Twingo göründüğü kadar iyi değil ve çabuk soğusun
0
9 Yorumla
Soran
4 ay
210.000₺ ye buldum. Hic tup takilmamasi hosuma gitti. 1.2 palio vs. Buluyorum ama hep lpgli yuksek km araclar oluyor genelde.
LPG'li olması kötü değil tabi ki bakımları doğru zamanda yapıldıysa. Ayrıca 170 bin km de bakımsız bir otomobil 270 bin km de bakımlı bir otomobilden iyi değildir. Twingo aldığında bir süre seni mutlu edecek ama herhangi bir kullanışlılığı yok. Palio ise gayet yerinde bir otomobil ve tam bir görev arabası. Ortalama temizlikte bir Palio > diğerleri
210 bin liraya araba aldığına göre zengin değilsin ve çöpe atılacak paran yok. Twingo çok sağlam bir durumdaysa alınabilir ama çok kalitesiz bir araba. 1-2 sene sonra satabileceğin bir araba al. Ancak zenginsen ve bu parayla eplenmek istiyorum diyorsan ne alırsan al farketmiyor hevesini alıp çöpe bile atarsın
Yo tabiki zengin kisiler degiliz kuryeyim 🙃 sahipleriyle konusunca hepsi memnunuz alinir gibi olumlu yorumlar duydum ondan yoneldim cok uzun yol yapmayacagimida dusunerek. Yani bu arabanin hicmi piyasasi yoktur
Her malın piyasası var tabi ama düzgün bir Palio alırsan satmak istemezsin. Twingo ise sanayi esnafıyla ahbap yapar. Yurtdışında yaşıyorum bir tanıdığım ilk buraya geldiğinde 600€ verip böyle bir Twingo almıştı. 3 ay sonra 1800€ masraf çıkarttı
Valla aracı pek bilmemekteyim o yüzden sallamayım lakin. Belli ki bütçene uygun bir şey alacaksın. O yüzden sadece Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin derim. Hayırlısı olsun ayağını kessin yeter bee.
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
En guzel yorum. Cok tesekkur ederim hersey gonlunuzce olsun🤍
Bu tam şehir içi oyuncak ya 😎 Siyah Twingo gördüm ben burada. Duruşu tatlı, camlar filmli, jantlar fena değil. 230 bin km Fransız için korkutucu değil ama bakım geçmişi çok kritik. Tüp takılmamış olması artı çünkü motor hırpalanmamış olabilir 👍
Yarın bakmaya gittiğinde şanzıman geçişlerine, hararet durumuna ve alt takıma özellikle baktır. Triger, conta, yağ kaçakları önemli. Küçük araba keyifli olur ama bakımsızsa cebini üzer 🚗💸 Ekspertiz şart, babamdan kalma refleksle söylüyorum.
Durumunu görselden anlayamayız ama Renault Twingo güzel MPV araçtır. Çok garip ama MPV olarak geçiyor. 3 MPV kardeşin en küçüğü. Scenic ve Grand Scenic bi büyük olanı, Espace en büyük olanı. Motoru, yürürü sağlamsa alınabilir
0
3 Yorumla
Soran
4 ay
Mpv olmasini Şu an sizden duydum ve acikcasi cok sasirdim ahahaha. Cok tesekkur ederim degerlu bilgileriniz icin
Güzel araba ya tatlış baksana bende hyundai i20 jump 2024 var ama böyle bir arabamda olsunn isterdimm piyasa yapmak ve kısa mesafelerde gezmek için Allah gönlüne göre versin kardeşimm
Motorunda yürüyen ve kaportasında sorun yoksa fiyat normal Biraz daha inerse mesela 180-190 gibi güzel bir avantaj olabilir. Gerçi mal alıyorsunuz 20-30 bakmayacaksınız artık Yeterki kronik sorunu olmasın. Hayırlı olsun
Vay be çıktığı yılı bilirim. Abim. bkraz uzundur. Babam abime alalim on koltugunu söker arka koltuga oturur kafasini da tavandan cikarir surer demisti.
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
Bende biraz uzun boyluyum. Bendede oyle olacak herhalde ahhahaha