Hafif fazla belli olmayan tarz mı edersiniz yoksa Allah ne verdiyse deyip her şeyi takar mısınız

Hafif fazla belli olmayan tarz mı edersiniz yoksa Allah ne verdiyse deyip her şeyi takar mısınız

Aynen benim de arabamı modifiye ettirmeye karar verdiğim zaman fazla abartmadan hafif değişiklik yaparım. Mesela jantları değiştiririm ya da farlarını led yapabiliririm. Her şeyi takmak yerine arabaya uygun olan şeyleri seçmeye çalışırım. Göz yormayan ama aynı zamanda arabaya bir karakter katan değişiklikler yaparım.
Bak şimdi 2010-2020 model arası bi golf 7.5 full black edition alıyorsun gece paketi önce limitörü kaldır sonra dışarı dekor ön arka tampon dönüşüm yüksek modellerle sonra bodykit, turuncu sisler, jant kesinlikle bbs RC ya da babayaga 18 inç, Arka koltukları söküyosun araba uçsun, ön iki piyasa için yeterli, düz boru, abarth koyuyorsun + downpipe, en önemlisi air koyuyorsun coil kasıntı adam işi sonra stage 2 plus yazılım araba düz yolda durmasın kara duman olmazsa olmaz turbo da taktın mı tamam şimdi sisteme gelelim Arka bagaj camı altına 4 lü pioneer de koyuyorsun iç ambians ayak altı aydınlatma, yarasa ayna kapağı daha aklıma gelmeyenler var da bakalım işte nasipp
Abartmadan, orjinal dokusunu bozmadan 3-5 değişiklikle..
Mesela büyük jantlar, ön yan ve arka tamponlar, belki spoiler..
Mesela asla arabayı pıstırmam.. Mühendisleriyle alay edecek kadar slk değilim.. Arabanın genel mühendisliğine müdahale etmem..
Hafif modifiye yapardım. Camlarda film yoksa film taktırırım, müzik dinlerken sesi zayıf geliyorsa ufak çaplı ses sistemi taktırırım, tavanda çıtalar/barlar yoksa tavan barı taktırırım (SW, MPV, hafif ticari araç) vs.
Ben modifiye işinde hafif ama nokta atışı taraftayım 😎 Araba bağırmadan yürüdüğünü belli etmeli bence. Güzel bir jant, tatlı bir coilover, kaliteli egzoz sesi… O iş bitti zaten 🔥 Her şeyi takıp panayır arabasına çevirmek bana göre değil. Sokakta sakin dursun ama gazlayınca karakterini göstersin isterim. Sen 20 yaşındasın kanın kaynıyordur şimdi, biraz uçlara gitmek normal ama stil her zaman kazandırır 🚗✨
Cevap
10Cevap
Işıklı mışıklı olur
Bizim Max modifiye bilgimiz jsjssj
Işık varsa kalitelidir o ürün sdjsdj
Sen öyle diyorsan öyledir
Arabam Toyota
Yok 🤔
dış görünüş olarak böyle yapardım 🎀 bir de yazılım atmak okey 🤌🏻 Türkiye’nin en iconic BMW’si olurdu 💓

Modifiyeye karsiyim ben
Orjinallikten yanayim
Saygi duyarim herkese
Hafif olabilir servis çıkışlı yaptırdım lip marşpiyel spoiler ve difüzör taktırdım arka camlar orjinal siyah cam
rica ederim
Ön ek, marşpiyel, arka difüzör, egzos, jant air yeter derim 🙂
Yakın zamanda da yazılım atmayı düşünüyorum.
Stage 2 iki çok masraf gerekiyor. Ondan ilk baştan stage 1 yapıcam.
Öyle bir karar almam.
Ben arabayı stok kullanmayı seviyorum
Neon renkler
Yok etmem.
sadelikten kaçmam
sade raba güzell
Motoruna yüklenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?