2019 model Clio Joy
155 binde
4 parça boya var 750 bin TL'ye anlaştık yarın ekspere gideceğiz bir aksilik çıkmazsa satın alacağım çok heyecanlıyım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
2019 model Clio Joy
155 binde
4 parça boya var 750 bin TL'ye anlaştık yarın ekspere gideceğiz bir aksilik çıkmazsa satın alacağım çok heyecanlıyım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Noterde mümkünse güvenli ödeme ile öde yanında biri olursa destek açısından iyi olur heyecandan her şeye tamam deme sakin kalmaya çalış şimdiden güle güle kazasız belasız kullan hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻🧿
Yarın resmen yeni bir hikâye başlıyor senin için 🚗🔥 Heyecanını iliklerime kadar hissettim!
Eksperde özellikle motorun üflemesine, şanzımanın geçişlerine ve şase-direklerde işlem olup olmadığına dikkat et. 155 binde olduğu için triger seti, baskı balata ve yürüyen aksam durumunu net sor. 4 parça boya sorun değil ama değişen parça var mı iyi kontrol ettir. Airbag ve kilometre tutarlılığına da baktır mutlaka.
Clio ilk araba için çok keyifli bir tercih, şehir içinde akıyor resmen 😎 Güvenle al, kemerini tak ve müziği aç! 🚘🎶
Cevap
13Cevap
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah 🙏🏻
Experi ful yaptır sağlam yerde yaptır mekanik sorun cıkarsa fiyattan düşün aracın yedek anahtarını iste hayırlı olsun 2 tarafada
7 yasinda bir araba ve o kadar cok km de.. bence bidaha dusun
Muhtemelen filo gecmisi var ama daha düşük kmlileri benim bütcemi aşıyor maalesef. Bunun motoru 1.5 dci sağlam ve piyasası var diye alıyorum. 2 yil faln kullanip satarim
Ilanda 790 yazmiş biz 750ye indirdik. Emsalleri de hep 770-820 bandinda. 790a yazilan arabayi ne kadar indirir ki
Boyle takila takila alacak araba kalmiyor ama. Bir tane i20 bulmustuk 85 binde 2014 model eski kasa oluyor hatasiz boyasiz 1.4 dizel 6ileri ona 750 demişlerdi 710a inmisti daha da inmemisti. Sehir disinda oldugu icin işleri ayarlayip gidemedik zaten 1 haftada satıldı. Ona 710 verecektik buna 40 bin lira daha fazla vericez ama daha modelli en azından
Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin 🙂 inanılmaz bir heyecan vardır
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin
750 Bin o arabaya cok
Ilanlarda emsallerini 790-780den baslatiyorlar artik maalesef clio piyasasi cok dengesiz.
Trafik kurallarına uy yeterli
Güzel bir kazık yersin
Sonra o araba elinde kalır bir daha satamazsın bile
Niçin?
O araba o fiyat aralığında çok, ayrıca boya var, kmsi fazla, alırsan daha satamazsın, galeriden alıyorsan belki bir ihtimal ama sen bilirsin.
Galeriden degil sahistan. Daha temizlerini alacak fiyata çıkamıyorum. Aslinda 2012-2014 kasa i20 bakiyordum ama temizini bulamadim. Bir tane bulmuştuk 85 binde hatasız boyasız 2014 model 1.4 crdi ama sehir disinda olduğu icin ayarlayip gidemedik. Onu en son 710a olur demişti daha da indirmemişti. 1 haftada da stildi zaten. Cliolar da pahalı daha bugun araba pazarina gittik 175 bin kmde 2018 model clio'ya 790 bin TL dedi. 2 parxa lokal boyasi vardiIndirse ne kadar indirirdi ki?
Hayırlı olsun şahıstan mi alıyorsunuz galeri mi
Şahıstan
Şahıs ise pek sorun olmaz
Ama yinede bir ekspertiz yaptır
Yarin ekpsere götüreceğiz inşallah sorun cikmaz
İnşallah
Heyecanlısin belli
İlk önce beni gezdir 😃😃
😅😅 bakalim bi alayim da hayirlisiyla
😃😃 banane almışsın söz ver bana
Arabaya baktır
hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Ya yanlış anlama ama km yüksek boya fazla geldi
Muhtemelen filo gecmisi var ama daha düşük kmlileri benim bütcemi aşıyor maalesef. Bunun motoru 1.5 dci sağlam ve piyasası var diye alıyorum. 2 yil faln kullanip satarim
Clio 1.2 mi 1.5 mi?
1.5 dci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?