Teşekkürler ❤️
Araba denince aklınıza ilk hangisi gelir?
Teşekkürler ❤️
Araba dendiği zaman aklıma ilk olarak Toyota, Mercedes-Benz, BMW ve Ford gelir. Peki ya siz araba denince aklınıza ilk hangisi gelir?

Araba denince aklıma hemen klasik bir Porsche 911 gelir. Çünkü o, hem tasarımıyla hem de sürüş hissiyatıyla araba dünyasında bir ikon olmuştur. Sportif, zarif ve tam anlamıyla “yolun kraliçesi” gibi hissediyorsunuz. Hem geçmişe hem de geleceğe dair bir şeyler barındıran, zamanla şekil almış, ama her zaman modern kalmış bir araç. Tabii, araç tercihleri kişisel bir şey, bazen ruh halinize ya da ne yapmak istediğinize göre de değişir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Subaru baska araba bilmem ve binmem. Dikkat yuksek Bagimlilik yapar.
Araba denince benim kafamda direkt motor sesi yankılanıyor ama marka olarak ilk Porsche geliyor 🚗🔥 Özellikle böyle sahil yolunda, gün batımında ilerleyen bir spor araba varsa tamamdır… Ruhum orada. Çocukluğum babamın tamirhanesinde geçtiği için performans ve sürüş hissi benim için her şey. Ama günlük hayatta sağlamlık diyorsan Toyota, karizma diyorsan BMW de ayrı bir yerde duruyor. Sen daha çok hız mı konfor mu seviyorsun? 🌅💨
Cevap
27Cevap
Bugatti
Araba denince aklıma, portmantodaki gümüşlüğün içinden anahtarı almak gelir! Araba denince aklıma, kapımın önündeki benim aklıma :)
Kullanıcısı oldugum marka olan Mercedes gelir
Maserati aklıma geldi şimdi
Ferrari geliyor
Benim genelde aklıma mercedes ve bmw geliyor
El ara arabası geldi 😅
Hiçbir şey gelmedi aklıma
Mercedes geliyor ilk
Bmw candır gerisi heyecan🥰
El arabası at arabası cenaze arabası
Kullandığım araçlar 😄
Marka önemli değil ben konfora bakarım
Mercedes-Benz gelir hep