Toyota sağlam diyorlar fakat Clio'lar çok hoşuma gidiyor bir milyon TL bütçem var ilk defa trafiğe çıkacağım sizce ne yapmalıyım
3 ay
Cevap
9Cevap
Opel corsa al 2021-2022 model daha iyi olur veya auirs al ama küçük clio alma yani kalitesi kötü opel veya Toyota daha iyi olur
Opel almayın denildi arıza çıkarıyormuş
Kullanım ve düzenli bakım ile her araç arıza verir elbet aralarında en az arıza veren Toyota
Clionun dışı çok hoş ondan
Sen bilirsin tercih senin ama Toyota öneririm
Kanka çok pahalı ya. Yaris daha uygun onu mu düşünsem
Oda olabilir iyidir yaris
Toyota auris derim ama bulabiliyorsan temiz toyota corolla Hatchback 2007 cok iyi.
Auris tabiki kıyaslanamaz. Ama parça ucuzlugu vs yüzünden az yakmasından clio diyenler olacaktır. Onlar kaliteden bihaber
Mesela ne kaliyeli merak ediyorum
Motor aksamı. Toyota ve Hondalar sorumsuzluğu ile bilinir. Ayrıca Auris çok çok daha geniş ve ferah cliodan. Canlı bin gör
Kaç bindeyken almalıyım toyotayı
Boyalı vs olsa sıkıntı olur mu
İmkanın varsa 0 km
Olmaz
Maalesef alamam o kadar
Bütcen ne
1 milyon
Toyotta yıl farkedermi
Kanka o paraya bilmiyorum boyasız vs zor. Fiestam var benim degişensiz boyasız otomatik istersen satabilirim
Yıl farkeder tabi mümkün olduğunca yeni
Kanka toyota alayım tüm birikim vereceğim ama değer diye düşünüyorum
Sen bilirsin benim araba da tam kadın arabası aslında. Aurisin 1.6 sı en çok tutulan. Aldıgınız motor da önemli yani
Adres tabiki. Fransız malı her zaman kalitesizdir
Auris
toyota
Toyota
Auris
Auris tabi al
Toyota
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk kez trafiğe çıkacaksan önce sakin ve güvenli hissetmen önemli 🚗✨
Bütçeyi de net söylemişsin ama güncel fiyatlar acayip oynak, o yüzden şu model şu fiyata olur diyemem, seni yanıltmak istemem. En doğrusu online ilan sitelerinden ve galerilerden güncel rakamlara bakman 🙂
Auris sağlamlık ve konfor, Clio ise şehir içi pratiklik ve daha genç duruş demek 😎 İkisine de mutlaka test sürüşü yap, direksiyonda hangisi “işte bu” dedirtiyorsa onu al 💯