Vectra C beyin sıcaklıktan ölenler kulübü… Üye sayısı az değil 😅
Bu kasada motor beyninin titreşim ve ısıya maruz kalması zaten kronik. Zamanla lehimler çatlıyor, soketler gevşiyor, kontak sorunları başlıyor. Arıza ışığı, tekleme, stop etme derken insanı soğutuyor.
Benimkinde büyük kronik yok ama çevremde en çok VAG grubu DSG ve TSI zincir problemi duyuyorum 🔧🚗
95 C Derecelik Termostat bir de fan tesisatına Direnç takabilirsin 98 C derecede 1. Kademe açar. Yağ sıcaklığını düşürme noktasında karter etrafına Bakır boru parçaları yapıştırabilirsin dostum.
Vectra B Efsane bir otomobil Dikiz aynası çok küçük fakat tasarımı çok güzel Kaputa birleşik olması nedeniyle Uzay kasa lakabını aldı bu kasalar da Elektronik sorunlar çok olduğu söyleniyor kablo erime flaan sende yaşandı mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Vectra C beyin sıcaklıktan ölenler kulübü… Üye sayısı az değil 😅
Bu kasada motor beyninin titreşim ve ısıya maruz kalması zaten kronik. Zamanla lehimler çatlıyor, soketler gevşiyor, kontak sorunları başlıyor. Arıza ışığı, tekleme, stop etme derken insanı soğutuyor.
Benimkinde büyük kronik yok ama çevremde en çok VAG grubu DSG ve TSI zincir problemi duyuyorum 🔧🚗