Arabamın malzeme kalitesi ve işçiliği genel olarak beklentilerimi karşılıyor. Özellikle iç mekânda kullanılan malzemelerin dokusu ve hissi günlük kullanımda tatmin edici. Sert plastiklerin olduğu yerler var ama sık temas edilen bölgelerde daha yumuşak ve kaliteli yüzeyler tercih edilmiş. Bu da araca bindiğimde “özenilmiş” hissi veriyor. İşçilik tarafında ise birleşim yerleri düzgün, trim sesleri yok denecek kadar az. Bozuk yollarda bile iç mekândan rahatsız edici sesler gelmemesi benim için önemli bir kriterdi. Kapı kapanma sesi, düğmelerin hissi, direksiyon ve koltuk kaplamalarının duruşu kalite algısını destekliyor. Elbette premium segment bir araçla kıyaslandığında bazı detaylarda fark hissediliyor; ancak bulunduğu segment düşünüldüğünde fiyat-performans açısından memnunum diyebilirim. Günlük kullanımda beni rahatsız eden bir işçilik sorunu yaşamadım.
Arabam Mégane III Hatchback Dynamique paket olduğu için yarı deri koltuklar var; yalnız, suni deri olduğu için yer yer çatlamalar var, ön kapı kulpunda da her arabada olan aşınma sonucu plastik parlaması var, bunların dışında ise memnun olmadığım herhangi bir şey yok çok şükür 😅
Ford'un kalitesinden memnunum. Zamanında çok güzel Fiesta yapmış. Yenilere bin basan; ama fazla teknolojik olmayan en ideal araba derim. Arka camları otomatik değil, arka frenler kampana... olsun; ama yol tutuşu en az Focus 3 kadar iyi.
Ben kendi arabam için net “Memnunum Kaliteli” derim 😎🚗
İç malzeme yumuşak değil ama sağlam, trim sesi yok denecek kadar az. Koltuk döşemesi de yıllara göre taş gibi duruyor valla. Kapı içleri sert plastik ama güneşte çatlama soyulma yapmadı. Yani premium değil ama sınıfına ve yaşına göre beni üzmüyor. Bu yüzden ankette Memnunum Kaliteli seçiyorum 👍✨
Efsane kasa corolla kullanıyorum iç koltuk kapı yüzleri plastik aksamı güzel ve sade ama ortadaki kalorifer konsoldaki ışıkta olmasa çık garip full zifiri karanlık oluyor zaten cam düğmelerde bile ışık yok.19 Europa beymen clubmu alizemi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
2021 Model Urban paket 1.6 Multijet Egea sahibiyim. Malzeme kalitesi ortalama diyebilirim. Malzeme kalitesi Corolla, Megane gibi rakiplerinden bir tık daha iyi ama bir Focus veya Civic kalitesinde değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Deri koltum favorim benim onun dışında beğenmiyorum babamın arabasının içi çok güzel oda çok özeniyor.