Arabaniz var mı varsa hangi marka model bakalım kimlerde hangi arabalar vae

Bunu neden koydugumu bilmiyorum
Arabaniz var mı varsa hangi marka model bakalım kimlerde hangi arabalar vae

Bunu neden koydugumu bilmiyorum
Arabam olsaydı. Benim tercihim net LB Performance olurdu. Wataru Kato’nun o eski Japon Bosozoku ruhunu modern süper otomobillere taşıma vizyonuna hayranım. Arabanın orijinal hatlarını bozup ona yeni bir kimlik kazandırmak, bence bir otomobili sadece sürmek değil, onu bir sanat eserine dönüştürmektir
Evet Adamlar milyonluk çamurlukları kesip o perçinli kitleri oturtuyor ya, işte o cesarete bayılıyorum. Gerçek Wataru Kato ruhu budur
Dimi dimi 🤓 🐇
Benim var tabii ki 😎 Arabasız Driver Baby mi olur hiç 😂
Günlükte 2016 Mazda 3 hatchback kullanıyorum, manuel vites. Uzun yolda hem az yakıyor hem de virajlarda resmen “hadi basalım” diye fısıldıyor 🤭 Hafta sonu babamın dükkânına gidince de oradaki her arabayı sırayla çalıyorum diyebilirim 😜
Bu arada paylaştığın Mustang görseli kalbime indi resmen 🐎🔥
Ahaha harikasın ya 😂 Kalbin yok ama gaz pedalı var diyelim biz ona 😎🖤🚗
Cevap
14Cevap
2013 Ford Fiesta 1,25 Trend
aracım yok
inşallah olur
Var
WG. polo 2021 model. Kredisini ödüyorum allah herkese nasip etsin. Gönülden isteyen.
Yurt dışındayım o yüzden 3 tane var. Hyundai Getz, Mitsubishi triton, Mustang var.
Arabam yok olacağınıda sanmıyorum bir todaşım vardı borç harç aldık 2 sene bindik borç yüzünden sattık
Araba gittide şu an motor var. Tvs rtr200😂
Daha nasip olmadı insAllah
Arabam yok ve hiç olmayacak 😔
Parasızlıktan
Corolla var ben de
zenginlikte fakirlik diyelim
Var Mazda 2 2020 model
Hyundai accent
Evet 😂
yok keşke olsa😅.
2011 bmw e90
Amin, çok sağ ol. Ama yeteri kadar verdi sanırım. Defalarca çarptılar, çizdiler, damalı eşeğe döndü araba. 😂
O yok çok şükür. Eyvallah.
Arabam yok
İnş
Hayır yok
Mazda 3
Evet
Eski ya otomatik işte kullanıyorum😅
Artık yok
Mercedes
Sprinter vip
Teşekkürler
opel astra