İkisi arasında gidip geliyorum. 3 kasa d segment. 5 kasa e segment dolayısıyla daha büyük ve oturaklı oluşu kafamı karıştırıyor. Sizce hangisi daha dikkat çekici ve albenili?
Fotoğraflara bakınca benim gönlüm direkt beyaz 3 kasaya kaydı 😍 Daha dinamik duruyor, yere yakın, jant setiyle birlikte baya “genç ve agresif” bir hava var 🚗💨
Siyah 5 kasa ise daha olgun, patron arabası modunda. Dikkat çekicilik ve albenide bence 3 kasa önde. 5 kasa rahatlık ve ciddiyet, 3 kasa karizma ve sportiflik diyebilirim 😉
Aralarinda cok ucuk kacik seyler yok. 2 side ayni motorlar. Beyaz olan hafif oldugu icin biraz daha seri. Cok birsey yok dememek daha dogru olur herhalde
Beyaz olani dusunuyorum bu siralar bizim buralarda park sikintisi acisindan felan siyah biraz daha kaba bir araba. Ama ikisininde temizini bulmak zor. Hangisinin temizini bulursam onu alıcam gibi duruyor
Ama şimdi bana sorarsan 3 daha kompakt. 5 senin yaş grubun için biraz ağır abi kaçıyor, babasından çalmış derler. Yerinde olsam alıcı gözüyle 3'e bakarım.
En İyi Cevaplar