Bence parasını hak eden bir araba değil Lüks Suv kategorisine de ait olmamalı

Bence parasını hak eden bir araba değil Lüks Suv kategorisine de ait olmamalı

Cevap
5Cevap
Çok param olsa dahi iştme engelim nedeniyle almam yasak.
Para getirisi olmayan hiç bir taşıt almam Max bineceğim araç 500 bin olur o da işimi gördün yeter
Aslında Lüks Arabaların ve saatlerin iyi yanı seni zengin insanlarla tanıştırıyo , Lüks araba , saat görünce benzer araba, saat sahibi aşırı zengin kişiler sana yaklaşıyor tanışıyor Bu eski biznes kuralı
Yanlışın var 😄 ne kadar zengin insan tanıyorum ve hiç birinin sebebi taktiğin saat veya giydigim elbise değil iletişim önemli olan yani ben zengin insanlarla tanışmak için bir sebep aramıyorum ancak işim gereği muhattap oluyorum, ister istemez sohbet tutunca gel kahve içelim yemek yiyelim olayları başlıyor tanışalım olayları başlıyor ve o sıra benim giyim seklim elimde sarı eldiven başımda baret üstümde yeşil yelek kısacası tanışmak istediğin insan züppe kişilikli bir insansa dediğin doğru, paranın simartmadigi insansa benim dediğim doğru
Porschenin alınabilir tek arabası var 911. Panamera da fena değildi ama onunda eski heybeti kalmadı. Mercedes'ten şaşmam
Hak etmiyor kertenkeleye benziyor zaten aynı oscar çöllerde
Aynen
Land Rover Sport aynı fiyat mesela ama çok karizmatik araba
Param olsa yine almam
O paraya en son alinacak araç olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cayenne’e haksızlık ediyorsun biraz ama seni de anlıyorum 😄🚗
Performans ve sürüş keyfi tarafında gerçekten sınıfının üstü. Direksiyon tepkisi, balansı, frenleri… SUV gibi değil spor araba gibi hissettiriyor. İç mekân kalitesi de bayağı iyi. Ama fiyat / verim dengesinde haklısın, özellikle Türkiye şartlarında parasını hak ediyor mu konusu çok tartışılır 💸
Ben alır mıydım? Param “bol bol” olursa evet. Yoksa asla mantıklı bir tercih değil 😅