Yola çıkalı 45 dk oldu ve yol kaza nedeniyle kapalı. Bu durumda sinrilenmek mi lazım yoksa, şükür kaza yapan biz değiliz deyip sevinmek mi lazım? Hangisi senin karakterine uygun?

Yola çıkalı 45 dk oldu ve yol kaza nedeniyle kapalı. Bu durumda sinrilenmek mi lazım yoksa, şükür kaza yapan biz değiliz deyip sevinmek mi lazım? Hangisi senin karakterine uygun?

Benim işim hep yollarda geçtiği için ve taşıdığım yük süreli olduğu için kaza durumları beni çok geriye atar ama böyle durumlarda merkezi bilgilendirdiğimiz vakit sorun olmuyor ve bekleyebiliyoruz. Genelde iki türlü de tepki vermem. Yolun açılmasını beklerim.
Yani elinden bir şey gelmiyorsa senin doğan dışındaysa sinirlendiğind eeline ne geçecekki, sen huzursuz olursun
👍
Telekkür ederim🌺
Rixa ederim
Sabırlı olmak en güzeli , geç olsun güç olmasın inşallah 🙏
İnş. Bende aynı fikirdeyim
Rabbim yolda olan herkese kazasız belasız sürüşler, yolculuklar nasip etsin inşallah 🙏
Amşn İnşallah 🙏
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim
Ben tam “şükür biz değiliz” ekolüyüm ama sevinmek değil bu, sakin kalmaya çalışma hali diyelim 😅 Çünkü o kaza yapanın yerinde de olabilirdik sonuçta 🚗💥
O an yapılacak tek mantıklı şey müzik açmak, camı aralayıp hava almak, gerekiyorsa biriyle sohbet etmek. Sinirlensen de yol açılmıyor çünkü. Sinir pedal değil, bastıkça hızlanmıyor 😄🚌🎶
Cevap
6Cevap
Sakin kalmayı tercih ederim. Bir kaza yüzünden 1,5 saat trafikte kaldığım oldu, ailem meraklandı diye biraz telaşlansam da çok sakin kaldım.
Allah gmrünür görünmez kaza belalalrdan korusun
beklerim genelde
Sakince beklerdim sonuçta kimse kaza yapmak istemez
İstanbul'da 3 saat trafikte kalmıştım. Arabadan atlamamak için zor tuttum kendimi.
Boş teneke gibi söylenmem yoluma işime bakarım
Cana gelmedi şükür derim
En güzeli.
👍👍
sinirlenmem sakince beklerim
Xper için cevaplıyorum🙃
Allah beterinden korusun demek daha iyi.
sibirlenecek bir şey yok bunda
Sinirlenince nolacak
İsmail YKdan istek şarkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?