Araba kaçırma uzmanı kuzenim kullanana sinirlenir diyor uzmana gel snjkd saygısız araba ne bağırıyorsun 😅

Araba kaçırma uzmanı kuzenim kullanana sinirlenir diyor uzmana gel snjkd saygısız araba ne bağırıyorsun 😅

Araba bağırtma terimi çok önemli bir terim aslında benzinli araçlarda 2500/3000 devir arası dizel araçlarda da 3000den sonra vites satmak gerekir Ben böyle yapıyorum eğer dizellerde arabayı hafiften bağırtmazsınız ileride EGR arızası yapar
Arabayı bağırtma olayı aslında “devir” meselesi güzelim 😄 Motor devri yükselip araba hızlanmıyorsa ya da gereksiz yere yüksek viteste kökleniyorsa işte o zaman motor bağırıyor diye hissediyorsun 😂
Genelde 4000–4500 devir üstü ses belirginleşir ama bu tamamen arabanın motoruna göre değişir. Spor motorlarda 6000 devirden sonra başlıyor o konser mesela 😎🦅✨ Kuzen uzmanım diye hava atmasın sen gayet doğru soruyu soruyorsun 💅🚗
Cevap
13Cevap
Vites doğru artırılırsa neden bağırsın ahshsh bu eleman çok iyi ya
-Bağırma motor bağırma 🤣
Vitesi ayarlamakmış mesele kdmkdmk
00:30 -Saygısız 🤣🤣
hahaha lan ikiye alsana motoru :D ahahah
Vites durumuna göre fazla verilen gaz pedalı basıncı her durumda arabayı bağırtmak sözüne uygundur
Bazı arabalar güç sebebiyle bağırıyor ama en iyisi otomatik kullanmak
Evet sinir olurum
yaşamıyorum ve motor 6000 devirden sonra bağırmaya başlar
Bu kullandığın vitese ve hızına bağlı 🙂 araba bağırıyorsa zaten sana vitesi arttır diyor artık bir şeyler yap diyor bu şekilde olmaz diyor 😂
Motor vites gücü yetmeyince bağırır. Bağırdıkça vites at
Dizel 3 binden benzin 3500 den sonra bağırır
Araba ve kadın bagirttirani sever der bir atasozumuz 😂
sen ne olsa bağırırsın mesela onun gibi düşün aynısı , zorlandığında bağırırsın değil mi?
Hayır hiç yaşamadım motoru zorlamaya gerek yok
2 bin devirde
Düşük viteste gaza çok basarsan bağırır
Evet sinir olurum
yasamiyorum
Kuzenine sor
4 binden sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?