Polis arkadaşlarımız varsa bakabilirler mi yardıma ihtiyacım var?

ben İzmir'de ikamet ediyorum motor ile sabah yolda bir aracın kırmızı ışıkta geçmesi sonucu kaza yaptım ve motorum parçalandı plakalığım kırıldı yerinden çıktı çok hasar aldı kamera kaydım da elimde var sonrasında motorumu güvenli bir yere almak için karşıya sürebildiğim kadar sürdüm otopark gibi bir alana park ettim sonrasında sınavım nedeni ile taksiyle işlerimi halletmeye gittim sonrasında geri döndüm bana çarpan araba sahibi ile uzlaşma sağlamak için hasarımı karşılayacaklarını söylediler bende onayladım tamirci gönderdiler olduğum yere sonrasında tamirci motorumu aldı sanayisine götürdü sonra bende motoru onlara bırakıp evime döndüm eve gelir gelmez 16 bin lira para cezası bildirimini görüp şok oldum saat 14.30 civari yani motoru tamire götürürken ki saat de yazılmış fakat motor hasarlıydı tamirci motoru sürerek götürdü plakası yoktu motor hasarlı olduğu için yerinden kırılmıştı bana da bu para cezası geldi itiraz etmeyi düşünüyorum elimde kaza anına dair kayıtlar da var ne yapabiliriz
Güncellemeler
4 ay
22 evet aile evi
Polis arkadaşlarımız varsa bakabilirler mi yardıma ihtiyacım var?