Ben severim ama bu motorsiklet sevdası illaki kazalar getiriyor insana. Sevdiğin motor marka modeli nedir? Görseldeki o bir hayasuba. Tipini bir yamaha ya da honda kadar yakışıklı bulmasamda o bir yer uçağı..💫💫🫠
Motorsiklet sever misiniz. ? Sevdiğin motor marka modeli. Nedir?
İşitme engelim nedeniyle motor kullanmam yasak; ama birkaç sevdiğim motor var. Suzuki Hayabusa, Harley Davidson yüksek uzun gidonlu ve ayrıca Peugeot 103 mobiletini severim.
Bilmiyorum 2 tane kırık 3 tane çıkık sayısızca kesik yanık izlerim var motor sevdasından dolayı. Hani yer yüzünde roketleyecek bir makine arıyorsan böyle bir şey istiyorum bende. Bu tamamen tutku işi
abi ölen çok ya Allah korusun felç sakat bile kalabilirsin güzel ama aşırı tehlikeli bence sağlığına değme trafik kazasında arabalrın üzeri etrafı kapalı bazılarında yastık çıkıyor mototda her yerin açık birde fırlıyorlar böyle havaya dahir uçup düşen çok var yani ölmekten korkmuyor felç vb gibiş ağır şeylere razıysa sen bilirsin
Bu motoru alana zaten kefen hediye ediyorlar. Ortalama 2-3 saniye arasında 100km yapıyor. Ve 400km üstüne kadar çıktığı söyleniyor bu motorun yani bu motor direk ölüm makinesi ama genede alacam. Zaten böyle makineler şehit içinde kullanılmaz ben şehirler arası gezmeyi seven biriyim ha şu an 4 tane motorum var. Ama. Büyük hacimli motor almaya karar verdim
yani sonuçlarına her şeye razıysan ölmeye bile razıysan ve kesinlikle kararlıysa saygı duyarım bende motorlara ilgim varda bu dünyaya ölmek için değil savaşmak ve yaşamak için geldik her canlı ölmüme mahkum olsada yaşamak zorundayız savaşmak zorundayız ve sağlığımızı mutluşluğumuzu düşünmek zorundayız her şeyi devantajları ile birlikte iyice düşünüp kötü yanlarını biliyorum ama yinede bu kararı veriyorum dersen saygın duyarım
🤣🤣onlarda tehlikeli ama. Kadınlar bir motordan daha tehlikelidir emin ol🙃🙃peki bu motora sence şu an ki fiyat 2025. Modeli 1.650.000. Sence verilir mi. Büyük ihtimalle 2026 olanıda 2.000.000 olur bence. Ben yazın. Almak istiyorum bu motoru
Motoru seviyorum zaten şu an 4 tane motorumuz var yamaha ve honda marka hepsi ama. Motor hacmi. 150 . 250 cc falan ama bu. 1340 cc yani. 3 saniye demeden 100 e çıkıyor ve 425 km. Kadar hıza çıkan var bu yani kanat taksan uçar öyle bir Motor. Riski parasını onu bunu ğeç yani param var 2.000.000 limitle alacam yaza
Teşekkür ederim yani motorsiklet benim için bir makine değil yani yıllardır hep büyük cc motorsiklet hayalim vardı. Ama hem pahalı hemde ailem izin vermedi olmadı. Şimdi yaş 35 e geliyor ve imkanım var neden hayallerim i erteleyim ki daha fazla
Hani sen beni anladın umarım yani şu an kullandığım motorlarda 180/200 km hızlar yapabiliyor ama bu tam bir uçak. Hatta bunu sıfır bayiden alınca bayiden sahibine kefen hediye ediyorlar diyenler var. Yani ölüm makinesi yani g. tü başı ayrı oynayan insanların makinesi olamayacak kadar tehlikeli bir motor bu
Yani evlenme hayallerim vardı kısmet olmadı ertelediğim hayalleri yaşamak istiyorum evlenmek kısmet olmadı madem evlilik düşüncesi ile senin dediğin gibi hep uzak durdum arabam var 2 motorum var hiç binmiyordum şimdi tam tersi dışarıda yagmur var ama ben motora biniyorum arabam evde yatsın motorsiklet başka bir şey bana göre
Nasip kısmet.. hayırlısı. Gibi şeyler insanın kendini kandırma avutma işidir.. ben kendimi avutacak yaşı çoktan geçtim. Hiçbir insan sevgi verdiği zaman sevgisinin karşılığını almıyor
Öyle benim akraba bağım yok varsa anne baba kardeşler geri kalanı yıllar önce sildim. Ne ölüme ne ölülerine gitmem. Ben aşk malup insanlardanım maalesef hiç sevilmedim. Bu yüzden kısmet işi olur illaki gibi şeyler yalan kendini avutma şekli evlenme konusunda
Seni anlıyorum ben zaten evlenirsem eşim akraba falan filan muhabbeti yapmasın. Bende yapmam. Varsa sadece kızın ya da erkeğin 1 ci derece ailesi. Oda onlara zararı yoksa. Varlar yoksa hepsinin canını cehenneme yani
Ben motoru sevmem mümkün mü 😎 Çocukluktan beri içindeyim resmen. Hayabusa tam bir yer roketi evet ama günlük hayatta beni en çok Yamaha MT-07 ve MT-09 heyecanlandırıyor 🥵 Naked seviyorum, hem çevik hem karakterli duruyorlar.
Sport tarafta da Yamaha R6 ve Honda CBR600RR kalbimi çalıyor 💫 Kazalar kısmı doğru ama ekipman + sakin kafa + eğitim = keyifli sürüş 🏍️💨
1
2 Yorumla
Soran
4 ay
Benim kalbimi yamaha Tracer 900 çalıyor ama. Bu makine bir efsane 💫👏
Yarış motorları hariç sürmediğim marka model kalmadı ama bana 2 araç hitap ediyor 1 araba 2 bisiklet
1
8 Yorumla
Soran
4 ay
Bende hep öyle düşündüm ama. Artık. O dediğin şeyler kesmiyor bazen. Hani öyle deli gibi yarışcı gibi sürüş modum asla yok ama bastın mı uçacak bir makine bu var sanırım. Onu da bu yaza almayı düşünüyorum şu an 4 tane motorum var
Ben neden sevmiyorum ufacık kazada canınla ödeme riskin var. Hemde ne ekipmanlar olursa olsun. Babamın diz kapağı parçalandı platin var aynı bacağında kaval kemiği kırıldı platin taktılar kaburgaları kırılanlar ayak bileğı kırılıp sakat kalanlar neler neler gördüm. Ek olarak bot eldiven elbise kask takmayı sevemedim öndeki arabanın tozu yağmurda karda ıslanma çamur olma derken klimalı aracın konforunu hiç birisi veremiyor bana
Anlıyorum benimde sol ayağım eklem yerinden kırık. . çenede kırık. 3 parmak ta çıkık kalıcı hasar var. Ve sayısız kesik yanık izim var hepsi motor sevdası ha arabam var ama. Hayallerim arasında bu tarz motorlara sahip olmak var ve 35 yaşından sonra ertelenecek bir hayalim yok haftada 1 gün keyfi binerim ama oluyorsa uçak olsun
Herkesin yaşam biçimi farklı o zaman al keyfine bak lakin bu ülkede yürürken bile kaldırımda seni gelip ezerlerken motor büyük risk ve o riske giremem asla.
2024 ya da belki sıfır alırım. Ortalama şu an. 1600.000 civarında ama. Yeni 2026 ne olur bilmiyorum 165000 ye 2025 sıfırı var. 2.000.000 nu geçmezse büyük ihtimalle sıfırı alırım ama geçerse. 2024 -2025 model düşünüyorum
Böyle makinelerde aslında 2. ci el mantıklı gelmiyor ama alırsanda yüksek model olmalı diye düşünüyorum. Aslında para konusunda bu motor bana uygun. Sadece yazın haftada 1 gün binmelik motor olacak. Yoksa. Arabam var keyif işi kimi diyor bu makine. 100 km. 10 litre yakıyor yaksın. Bunu alan adam yakıtı mı düşünür ya arabam bile 100 km de 13 litre yakıyor
Ben yaza alacam. Bir tane 2024. 2025 model. 1600.000 civarında şu an 125. 150. 250 cc yamaha honda motorları var ama artık tatmin etmiyor. Bakalım. Alınca kefende verecekler mi cidden merak ediyorum 🤣🤣🫠
Evet. Neden ki aslında. Büyük motor hevesim hep vardı 2 kaza sonucu sakatlandım. Ama motor sevdam asla bitmedi. Direk uçak alacam bu motorsiklet konusunda sıkıntım yok yani
Sıkıntı yok. Benim artık hayallerimi erteleyerek bir yaşım yok. Motor hacmi ile uğraşamam yani. 2024. 2026 model arasında hayasuba bu yaz alacam kesin karar
Teşekkürler tedbirli ve kullanımda artis olmadığın sürece motor güzeldir yani yaş 35 bisikleten önce motorlarla başlayan serivende bu motor bana gider. Başka tarzlar var ama sırf gücünden dolayı bu makineyi alacam
Anladım ben. Yamaha honda takılıyorum 125. 250 cc ama bu yaza 1300 hayasuba almayı düşünüyorum hani hızlanma konusunda en iyi makine bu ama tipini pek sevmiyorum