Başkalarıda aynıdır diye düşünüyorum ?

Üniversite yıllarından bu yana hep hayatımda biri olsun istedim ama hiç kimse olmadı. şu an yaşım 29 bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum bir iki kendince dolu boş yorum yapan olacaktır gençliğim yalnız geçiyor bir yandan tabi ki de bunun belkide benim için daha hayırlı olduğunu biliyorum İstanbul a geleli 4 sene oldu ilk geldiğim zamanda biri olur mu ya da olsa iyi olur diye çok düşündüm ama yine kısmet olmadı hep bu konuları kafamda kurdum yalnız olmak bazen yorucu bunu daha çok kış aylarında hissediyorum birde yakın zamanda birisi ile birşeyler olucak gibi oldu ama yine olmadı ona çok üzülmedim ama eski halinde kalmakta sıkıyor bazen hafif ukde kaldı gibi oldu. Evlenme düşüncem yok değil ama bu devirde evlenmek gerçekten maddi manevi zor. Çevremde kadın erkek hep olumlu olarak anılırım insanlara cinsiyet ayırt etmeksizin hep kibarımdır kültürlü yetişmiş biri olarak görülürüm en sonuncu Aday adayı diyelim bunun üzerinde çok durmuştu insanın gururunu okşuyor tabi ancak iş bir adım öteye gidince cesaret edemedi kendince sağlık olsun tabi ama ilişki yaşayan insanları şimdi daha iyi anladım insanlar o anki ilgi ve heyecanı seviyor. Belki o insanı çok sevmese ya da hatırlımasa bile hep karşı cins ile arkadaş kalmak ise iyi bir şey değil ama hayatta nasipten öteye yol yoktur. Bu işleri geçmişimde pek kovalamadım şartlar böyleydi biraz da şimdi şartlar çok müsait ancak karşıma biri çıkmıyor bir havam değişsin isterdim ancak şuana kadar olmadı bu günleri böyle hayal etmemiştim son zaman araba aldığım için çok mutluyum örneğin binerkende çok keyif alıyorum birde kendim aldım o fa ayrı keyif ama yan koltukta güvenilir bir kadın olsa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum yani güzel bir artı değer olurdu Allah yarınlarımızı güzel yazsın Eminim bunları içinden geçiren çok insan vardır daha kötü şartlarda olan insanlarda var sadece bunları tek başıma dinlenirken yazmak istedim
Başkalarıda aynıdır diye düşünüyorum ?