Sen hangisini seçerdin
3.20 d
3.20 i
3.20 ied
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3.20 ile ila 3.20ied benzinli motorlar sadece performans farkı var biraz ve hacim tabi ki. Dizelleri 3 silindir olduktan beri tercih etmiyorum. Picantom vardı sattım Hyundai Tucson 4x4 1.6 dizel aldım daha rahat. BMW kullandım ama konfor olarak bana hitap etmiyor
Teşekkürler dizel benzin arasında olsan hangisini seçerdin
Ben uzun yola çok çıktığım için dizelciyim. Bitane de Caravellem var garajda yatıyo. 2017 2.0 dizel. Babam da mesela i20 var 2017 araba inanmazsın 9000 km de ama benzinli ona dizel aldırmadım çünkü arabayı yatıracak biliyorum. Kahveden eve evden kahveye kullanır onu da arkadaşlarına hava atacak aklınca ondan
Tam kalbimden sordun 😍 BMW 3 Serisi bambaşka bir dünya 💨
3.20i ile 3.20 ied arasındaki olay temel olarak tüketim ve verimlilik. ied olan daha ekonomik, start-stop sistemi var, fabrika verileri daha düşük yakıt tüketimine göre ayarlı. 3.20i biraz daha “rahat takılırım çok da umurumda değil yakıt” kafası 😎
Ben seçsem 3.20 d derim. Torku güzel, uzun yolda keyfi harika, yakıtı da daha mantıklı 🚗💨
Teşekkürler driver baby 😘
Rica ederim canım, her zaman yol sohbetine hazırım 😘🚗💨
Cevap
3Cevap
Yakıt verimliliği içi yapılmış modeli diye biliyorum
Benzinli 3.20 i'yi seçerdim.
320İ 2.0 motor 320ied 1.6 motor hemen hemen performansta fark yok dizel alma bence derdi masrafı çok.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?