Araba 1 milyon civarı ama biraz ben çok orta halliyim diye bağırıyor mu yoksa güzel mi

Araba 1 milyon civarı ama biraz ben çok orta halliyim diye bağırıyor mu yoksa güzel mi
Orta halli durur. Bende 2013'ü var çok memnunum. Kadın kuzenim bir zamanlar 2014 veya 2015 model Fiesta kullanmıştı, Fiesta'yı kadınlara yakıştırırım. Aracın modeli neyse size de uyacağını düşünüyorum.
1 milyona gerçekten cok havalı görünen arabalar vardır
Mesela resimdeki Fiesta diyelim o kadar da havalı bişey değil
Orta halli bi araba
Ama 1 milyona eski kasa bi mersedese binerseniz işte bu size aşırı bi hava katabilir
Ya işte eski kasa Mercedes diye eski araba mı alalım
Bu Fiesta tam “ben mütevazı ama karakterliyim” diyen araba 😎🚗✨ Kadına göre de gayet havalı durur bence. Özellikle bu renk, cam filmleri, hatları falan şehir içinde şık gösterir.
1 milyon artık maalesef giriş seviyesi para oldu ülkede 🙃 O yüzden “orta halliyim” demesi normal ama kesinlikle vasat durmuyor. Doğru jant, lastik ve belki ufak body kitle baya kendine baktırırsın 😉💙❄️
Cevap
13Cevap
Orta halli ekonomik bir araba Fiesta
1 milyona bu arac gayet siradan. Yasin gencse bence cooper tarzi bakarsan cok daha tatli durur altinda
Onlar pahalı bayaa
1 1.2 bantlarini guzel cooperlar bulursun guzel arastirirsan
Bantlarinda*
Onlar da 200 kilometre falandır
Ve çok yakıyor
1.2 bantlarında 1.5 dizel sunroofluları mevcut dusuk km rahat bulursun. Yakitta yakmaz. Genc kadinsin sunrooflu otomatik birseyler bak kendine zevk alamazsin oyle arabalardan sirket arabasi gibi
Fiesta kadın arabası sayılmaz pek. Kadın arabası diyorsan gözün kapalı nissan micra hundai i10 filan bak.
Ben de fiesta kullanıyorum çok memnunum ama bunu alacağına focus al
Senin ki kaç model
Aşkım flörtümün audisi var utanıyorum arabamı söylemeye yaaaa 🥺🥺
Niye be nolacak
O zengin diye ahhahha
Kendimi fakir hissediyorum yanında ahhaha
Herkeste var gibi araba günümüzde ama havalı durabilir kendi emeğiyle almışsa
Ya flörtümde Audi var bu yüzden utanıyorum arabamı söylemeye
Neden böyle oldu …
Ahahahah evet ya böyle mi hissediyorum acaba. Ama yani sanki gözünden düşecekmişim gibi geliyor saçmasapan
Hımm öyle erkekler kadınların arabasıyla çok ilgilenmez diyorsun. Ama yeni nesil böyle değil sanki
1 milyona araba mı kaldı, şahinler bile 400-500 olmuş, gayet normal.
Knk bende 2013 ü var b segmentte alabileceğin en iyi araba fiesta dır gerek yol tutuşu gerek görseli ama erkeklerde çok kullanıyor bunu
Bu 2020
Havalı gözükmek için araba alıyor yazık la
Sanırım araban yok
Havalı gözükmek için araba almıyorum havalı arabayı seçmek istiyorum are you understand?
Hımm karakterime ön plandayım diyorsun
Sence nasıl insanlar havalı
Çok sıradan bir araç bu
Ne alıyım
Bu iyi bunu al ama gösterişi yok yani onu diyorum
Mesela ne alınır
Araştırmadım bilmiyorum
Abi neye göre diyorsun Mercedes olmadığı için mi mdkfkdld
Bu fiyata alınan araçlar gösterişsiz olduğundan dikkat çekmez sen dikkat çeksin arabam bağırsın diyorsan kesenin ağzını açacaksın
1 milyon normal artık
çok orta duruyor daha iyileri var
Mesela
Öğretmen memur arabası gibi
Evet öyle zaten
Memur arabası diyordun az önceee
Daha iyisini alırsın
Mesela
Çok araç çeşitleri var yani o meblaya daha uygun araçlar var
İşte tavsiye
Arkası kesik olan seviyorsan wolkswagene bak
Tm bayan aracı