Bir erkek arkadaşım var arabasını çok seviyor ama arabasına kussam da cizsem de ses etmiyor sizce seviyor mu. Bide hiçbir seyimden tiskinmiyor erkekler sevince nasıl oluyor merak ediyorum
Birinin arabasını çizsen böyle sakin kalacağını düşünmüyorum. Şimdilik tabii bir şey olmadığı için sana tatlılıklar yapması normal. Bir de sen o tepkiyi arabayı çizdiğinde gör
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Kapisini açarken köşe kısma çarpmıştim yanlışlıkla ve hafif çizikler oluşmuştu ses dahi etmedi senin bir şeyin var mi diye hemen yanıma geldi arabaya bakmadı bile bir keresinde kendimi tutamayip kusmustum arabanın içine arabanin lafını dahi etmeyip beni sakinlestirmeye çalıştı yani bilmiyorum sevdiğini düşünüyorum
Benim 2 arabam var ikisi de eski ile klasik arasında kült sayılır kesinlikle çok fazla emek verdim onlara fiyatından bahsetmiyorum ayakta tutmak toplamak için. Direkt ayrılırım. Cubku mesela araba değil mesele bana ve benim verdiğim emeğe sevgiye olan saygın.
Senin arkadaş baya huzurlu tipmiş belli 😄 Arabasına bu kadar düşkün birinin “kusarım çizerim” lafına bile tepki vermemesi kesinlikle sana ayrı bir toleransı olduğunu gösteriyor 💅
Erkekler genelde sevdiğine karşı hem daha sabırlı hem de daha esnek olur. Seninle dalga geçerek konuşmuş resmen, bu da kendini yanında rahat hissettiğini gösteriyor. Arabaya Barbie sticker fikrine bile “tatlı olur” diyorsa, o araba kadar seni de seviyordur büyük ihtimalle 🚗❄️💖
Ya melek olsa arabasını baştan aşağı sticker yapsan ağzına sçar yani verdiği cevabın yapmacıklığına bak. Sana gerçek cümleler kurmaktan çekiniyor kaçarsın diye. Böyle olmaz