Mesela bmw 2.18i grandcoupe ya da mercedes B180.
BMW gerçekten sportif görüntüsü çıtasız kapıları Gerçekten çok güzel gözükse de Mercedes mpv kasa sanki aile arabası gibi ama koltuk ısıtma ses sistemi iç donanım olarak aşırı dolu.
Mesela bmw 2.18i grandcoupe ya da mercedes B180.
BMW gerçekten sportif görüntüsü çıtasız kapıları Gerçekten çok güzel gözükse de Mercedes mpv kasa sanki aile arabası gibi ama koltuk ısıtma ses sistemi iç donanım olarak aşırı dolu.
Cevap
3Cevap
Görünüşü önemli. Önce beğenip beğenmeyeceğime bakarım. Sonra donanımlarını incelerim.
Ama ücrete göre sıfır sıfıra yakın biraz doluluk arıyor insan
Daha 30 luk çıtırsın dostum. Evli vs. Degilsen al bi bmw keyfine bak bence 😂
Orası öyle ama konforcuyum 😅 bi ara sarmıştım ama pick up vazgectim cadde veya avm otopark çok sıkıntı oluyor
Pickup sıkıntı cidden bizde vardı bir 4×4 hicbiryere sigmiyordu İstanbul trafiginde. Bence butce 2 2.5 arası ise temiz yeni kasa 320i de bulabilirsin 2.500 bantlarinda. Konforluda bence parasini hakeden bir araç
3.20 ied olanlar f30 kasa mı bakayım. Bitane 2017 40year edition 8000km vardi. Onu kaçırdım. Şimdi boşları o paraya
Bence f30 girme artık ç@kal arabası oldu. 320i ler var düşük km 2020 2021 ler o paraya. Seni tatmin eder goruntude guzel yakisir sana 🖐
Çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun
Tesekkurler. Simdiden kazasiz belasiz 🙌
BMW 218 ben de baktım ama ön çekiş hoşuma gitmedi. B kasa mercedes de güzel değil.
Ya sıfır ve sıfıra yakın piyasa bunlar belki. 2015 e180 edition e ya da 2016 5.20i luxyr line ya da msport uçuk rakamlar istiyorlar. Bütçede 2-2.5 olacakken mercedes, audi bmw dışında bakmak istemiyorum bilemedim
O zaman 2.18 al bin eski bmw mercedes gereksiz.
Ben sağdan direksiyon 218 baktım Japonyada toplanıyor, hoşuma gitti güzel araba ama ön çekiş işte
2.20 ler var da arada 600k oynuyor
Fiyatlar nedir? Benim baktığım 218 seri 2020 model 20-30 bin km arası sağdan direksiyon 975 bin tl çıkıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için her zaman donanım ve sürüş keyfi görünüşten bir tık önde olur 😎🚗 Özellikle kışa girerken koltuk ısıtma, iyi bir ses sistemi, güvenlik donanımları ciddi konfor farkı yaratıyor ❄️
218i Gran Coupé gerçekten yakışıklı, sürüşü de daha sportif. B180 ise daha aile odaklı ve kullanışlı. Eğer tek yaşıyorsan ya da küçük aileysen kalbim BMW’den yana ama “doluluk, konfor, aile” dersen B180 seni daha uzun vadede mutlu eder 😉
Bencede kesinlikle
Aynen öyle, donanım uzun yolda kalbi kazanır 😉🚗 Hele bizim trafikte konfor altın değerinde kanka 😄